Indeklimaproblemerne på Kløvermarken: Politikerne går seler og livrem

Sdr. Otting Skoles afdeling, Kløvermarken, har længe kæmpet med dårligt indeklima, der gør ansatte og elever utilpasse. Arkivfoto: Claus Thorsted

Indeklimaproblemerne på Kløvermarken: Politikerne går seler og livrem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire lokaler på Sdr. Otting Skole, der i øjeblikket er under renovering, skal være færdige og testes, før arbejdet med indeklimaproblemerne fortsætter. Kommunen råder over pavilloner indtil sensommeren.

HADERSLEV: Politikerne går med seler og livrem, når det gælder løsningen af indeklimaproblemerne på Sdr. Otting Skole.

Derfor skal håndværkerne være færdige med fire lokaler, som i øjeblikket er under renovering på den ramte afdeling Kløvermarken, inden man beslutter sig for at gå videre med skolens øvrige lokaler.

Medlemmerne af udvalget for børn- og familier har besøgt skolen og blandt andet set de pavilloner, eleverne nu modtage undervisning i:

- Det fungerer utroligt godt. Det er helt moderne lokaler, og eleverne kan have en normal skoledag. Det var vi meget begejstrede for, siger udvalgets formand, Henrik Rønnow (S).

Det fungerer utroligt godt. Det er helt moderne lokaler, og eleverne kan have en normal skoledag. Det var vi meget begejstrede for.
Henrik Rønnow (S), udvalget for børn og familier

Tid nok

Nu afventer Haderslev Kommune, at håndværkerne bliver færdige med de fire lokaler, hvorefter rummene skal stå og afdampe i nogle uger, og så gennemfører man nye målinger, som udvalget for børn og familier får at se på sit møde i maj. Lokalerne tages ikke i brug, før der er truffet en ny beslutning.

- Vi har tid nok. Vi har pavillonerne til sensommeren 2018, så vi tager det i små etaper så vi kan sikre os, at det, vi gør, er det rigtige, fortæller udvalgsformanden.

Ansatte fik gener

Skolens administrationspersonale rykkede for nogle uger siden tilbage til deres oprindelige lokaler, men de fik igen gener af at opholde sig i rummene, så kontorfolkene er midlertidigt rykket over i pedelboligen.

- Der var lagt nyt gulv. Man havde ikke slebet gulvet af. Det gør man i de fire lokaler, og det skal man også i administrationslokalet, forklarer Henrik Rønnow.

I forbindelse med renoveringen af Kløvermarken, hvor der blandt andet er konstateret skimmelsvamp, har flere kritiseret, at den kommende skole i Sydbyen kun er for børne- og junioruniverset og ikke for eleverne på 7.-10. klassetrin, som holder til på Kløvermarken.

- Det ville selvfølgeligt være rart, men så var det blevet et endnu dyrere byggeri. Hvis det her lykkes, får vi en Kløvermarken, der kan fungere i mange år endnu, og så har vi andre lokaler, for eksempel nogle daginstitutioner, der er i dårligere stand, mener Henrik Rønnow.

Indeklimaproblemerne på Kløvermarken: Politikerne går seler og livrem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce