Haderslev skal markedsføre tourfelts tur for 600.000 kroner

Cykling er en populær sport i Haderslev Kommune. Der er mange motionsryttere, men 4. juli 2021 kører verdens bedste cykelryttere gennem Haderslev by, og forberedelserne til den fest er nu ved at gå i gang. Arkivfoto: Claus Thorsted

Haderslev skal markedsføre tourfelts tur for 600.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flertal i byrådets økonomiudvalg nikker ja til samarbejdsaftale med den danske Tour de France-arrangør. Svend Brandt fra Enhedslisten stemte imod.

Haderslev: 200 frivillige, der er klar til at hjælpe i mindst fem timer, samt 600.000 kroner til markedsføring. Det skal Haderslev Kommune som én af de såkaldte parcour-kommuner forpligte sig til at stille til rådighed, når verdens største cykelløb, Tour de France, søndag den 4. juli 2021 på tredje etape af det prestigefyldte cykelløb drøner gennem Haderslev By og kommune på vej mod målbyen Sønderborg

På det seneste møde drøftede politikerne i Haderslev Byråd kravet, som blev godkendt af et flertal. Kun Enhedslistens Svend Brandt stemte imod. Flertallets ja glæder formanden for økonomiudvalget, borgmester H. P. Geil (V).

- Nu kan vi gå i clinch med butikker og handelsstand og se, hvad de og andre kan byde ind med. Dagen skal være en festdag, siger borgmester H. P. Geil (V), som forklarer, at det i første omgang handler om at skaffe dokumentation for, hvad der samlet - også af ikke-kommunale initiativer - kan forventes at blive brugt til markedsføring.

- Vi samler det simpelthen, siger H. P. Geil.

Baggrund
Det er Grand Départ Copenhagen Denmark 2021 I/S, der står for afviklingen af de tre etaper i Danmark fra den 2. til 4. juli 2021.Det er Grand Départ Copenhagen Denmark, der har udarbejdet udkastet til den samarbejdsaftale, som Haderslev Byråds økonomiudvalg har taget stilling på sit seneste møde.

Stort markedsføringsmæssigt

Blomster, flag samt alle mulige former for aktiviteter skal samle mange mennesker på gaden, som bag afspærringerne kan være med til at heppe på feltet.

- Markedsføringsmæssigt er det stort. Det er verdens tredjestørste sportsbegivenhed, og vi er med, siger H. P. Geil.

Målbyen Sønderborg, og her vil flere tusinde pressefolk fra hele verden dække den sidste sprint-kilometer. Men når det regner på præsten, så drypper det også på degnen - og dermed Haderslev.

- Så jeg håber da, at vi kan vise os frem, siger borgmesteren.

Ud over de frivillige og markedsføringsbidraget skal Haderslev Kommune bistå med alle relevante godkendelser i forbindelse med afvikling og opsætning og nedtagning af afspærringer.

Haderslev skal markedsføre tourfelts tur for 600.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce