Haderslev-firma har indledt generationsskifte

Franz Gruber fra Gruber A/S og bestyrelsesformand for MME Nordic A/S, Poul Henrik Jensen giver håndtryk på det nye strategiske samarbejde mellem MME Nordic og Gruber A/S. Fra venstre: Poul Bek, direktør Gruber A/S, Franz Gruber, grundlægger Gruber A/S, Jens Hansen, indehaver af Danish Tooling Design, Leif Amby, direktør og bestyrelsesmedlem MME Nordic A/S, Poul Henrik Larsen, Søren Thomsen, Jesper Hovmark, Poul Pedersen og Kjeld Pedersen, der alle er bestyrelsesmedlemmer i MME Nordic A/S. Pressebillede

Haderslev-firma har indledt generationsskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haderslev: Et nyt strategisk samarbejde er på plads i medicoindustrien. Som led i et generationsskifte hos Gruber A/S har MME Nordic A/S købt sig en ejerandel i virksomheden på 30 procent. Danish Tooling Design har købt 20 procent.

For Haderslev-virksomheden er ejerskiftet en del af et igangværende generationsskifte, hvor stifter Franz Gruber overlader roret til næste generation.

De to nye partnere i virksomheden er i forvejen kendte ansigter hos Gruber A/S. Danish Tooling Design er ejet af Jens Hansen, der i en årrække har arbejdet som konstruktør ved Gruber A/S, og MME Nordic A/S, er en tæt og langvarig samarbejdspartner.

- For Gruber A/S får vi nogle af vore tætteste samarbejdspartnere som en del af ejerkredsen. Det giver os stærkere relationer og nye muligheder inden for medicoindustrien, og vi ser frem til at opnå rigtig gode synergieffekter inden for salg, siger direktør Poul Bek. For MME Nordic A/S med base i Thisted er der tale om en strategisk investering i en vigtig samarbejdspartner, som gerne skulle give nye forretningsmuligheder.

Haderslev-firma har indledt generationsskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce