Haderslev får igen en revy

Benthe Andersen fra Forsøgsscenen Haderslev, har været undervejs med en revy i et stykke tid. Nu er arbejdet så vidt, at Haderslev Revy ar fået eget logo og en Facebook-side. Foto: Dorthe Rasmussen

Haderslev får igen en revy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benthe Andersen fra Forsøgsscenen har taget initiativ til, at Haderslev får en folkelig revy. Også borgerne inviteres til at komme med bidrag. Premieren er planlagt til uge 43 næste år på Kulturhus Harmonien.

HADERSLEV. - Vi trænger til at få en revy i Haderslev.

Det mener Benthe Andersen, instruktør og skuespiller på Forsøgsscenen Haderslev.

Hun har gennem flere år gået med tanken om at lave en Haderslev Revy, der indeholder en god blanding af politisk satire, tidens tendenser og lokale kendinge.

Foreløbig har Benthe fået samlet et lille revy-hold, der er i gang med at søge sponsorer og fonde.

- Men vi mangler stadig en del praktiske folk til revyen, så der er et stort arbejde foran os endnu, fortæller Benthe Andersen.

Målet er at lave en folkelig revy, der involverer befolkningen i Haderslev.

- Grundlaget for revyen skal skabes af tekster fra lokale i kombination med Forsøgsscenens egne dygtige tekstforfattere. Tanken er at lave et forfatterteam, hvor man også kan inspirere hinanden, fortæller Benthe Andersen.

Undervejs i processen vil Haderslev Revy også benytte sig af nogle professionelle konsulenter til at sætte revyen sammen.

Benthe Andersen er i positiv dialog med Anja Owe og Thomas Hovaldt, som i år har stået for Jels Vikingespil.

Også spillestedet for revyen er på plads.

Det bliver Kulturhus Harmonien, der skal danne ramme om Haderslev Revy, og premieren er planlagt til tirsdag i uge 43 i 2019.

- Det første år vil revyen spille en uge, og så må vi se, hvad det udvikler sig til, siger Benthe Andersen.

Mange borgere kender efterhånden Benthe i de sjove roller, også uden for byens amatørscene.

I de seneste par år har hun blandt andet optrådt ved hovedindgangen til Kløften Festival, så der var lidt at grine af, mens folk stod i kø for at blive kropsvisiteret.

Nu gælder det Haderslev Revy, for vi trænger til lidt mere at grine af - sammen.

Info-møde om Haderslev Revy
Er du kreativ, god til at lægge makeup, sy eller opbygge en scene, og har du lyst til at være med i opstart af Haderslev Revy?Eller kan du lide at skrive og har sans for det humoristiske, så kan du være med i et forfatterteam.

Alle interesserede er velkommen, når folkene bag den nye Haderslev Revy inviterer til info-møde tirsdag den 4. september klokken 19.30 i Teaterhuset, Stadionvej 1, Haderslev.

Er man forhindret i at deltage på aftenen, men gerne vil være med, kan man ringe telefon 3022 9367.

Har man en forfatter i maven, kan man også sende tekster til mail: benthe_andersen@hotmail.com senest den 1. december. Det kan også være små sjove sketches eller sange, gerne om noget lokalt eller tidens tendenser, af højst fem minutters varighed.

Bliver ens materiale udvalgt til revyen, får man fribilletter og bliver nævnt i programmet.

Læs mere om revyen på forsøgscenens hjemmeside eller Facebook "Haderslev Revy".
Benthe Andersen opfordrer borgerne til at sende forslag ind til revyen. Det kan være både tekster og sange. Foto: Dorthe Rasmussen
Benthe Andersen opfordrer borgerne til at sende forslag ind til revyen. Det kan være både tekster og sange. Foto: Dorthe Rasmussen
Logoet for den kommende revy.
Logoet for den kommende revy.

Haderslev får igen en revy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce