Haderslev Kommune støtter nyt forsamlingshus i Strandelhjørn


Haderslev Kommune støtter nyt forsamlingshus i Strandelhjørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haderslev Kommune støtter borgerforening med 100.000 kroner til køb af lokal missionshus - huset skal genopstå som ramme om fællesskabet.

Strandelhjørn: Strandelhjørn og Omegns Borgerforening kan snart købe missionshuset i Strandelhjørn.

Landdistriktsudvalget i Haderslev Kommune støtter etableringen af et nyt forsamlingshus i Strandelhjørn med 100.000 kroner for på den måde at understøtte de mange aktiviteter i området og sikre nye rammer for fællesskabet.

Borgerforeningen havde søgt Landdistriktsudvalget om støtte til at etablere et nyt forsamlingshus, der kan være centrum for borgerdrevne aktiviteter for alle generationer i lokalområdet.

Muligheden er opstået, fordi missionshuset i Strandelhjørn har været til salg.

Giver god mening

- I landdistriktsudvalget er vi utrolig glade for det store engagement, vi oplever blandt de mange aktive borgere i hele kommunen. Strandelhjørn er et godt eksempel på den virkelyst og også det ansvar, man lokalt tager på sig for at sikre et godt liv i landdistrikterne. En ny ramme for fællesskabet i kraft af det gamle missionshus giver i den grad mening at støtte. I vores landdistriktspolitik står der blandt andet, at vi vil arbejde for, at der er fysiske rammer til rådighed for fællesskabet i et lokalområde, siger formand for udvalget, Bent Kloster.

- Med en bevilling på 100.000 kroner sikrer vi ikke bare en direkte udmøntning af vores politik. Vi understøtter også rammerne for, at borgerne på tværs af generationer får et mødested til aktiviteter, der er arrangeret af borgerne og er målrettet borgerne. I udvalget glæder vi os til at følge det spændende projekt i Strandelhjørn og den værdi, det utvivlsomt vil skabe for lokalområdet, siger udvalgets næstformand, Bo Morthorst Rasmussen.

Nu forestår det endelige køb af missionshuset og en renovering og energioptimering af faciliteterne, inden de nye rammer i Strandelhjørn kan åbne.

Haderslev Kommune støtter nyt forsamlingshus i Strandelhjørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce