Haderslev KFUM's kvinder havde topholdet i knæ


Haderslev KFUM's kvinder havde topholdet i knæ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KFUM lignede længe en vinder mod Tved, men en lang scoringspause blev dyr. Fynboerne vandt i stedet en kneben sejr på 20-19.

HADERSLEV: Team Haderslev KFUM var svært undertippet i hjemmekampen mod Tved, der kun havde tabt én ud af 19 kampe i denne sæson.

Det var meget tæt på at blive til nederlag nummer to i kamp nummer 20. KFUM havde fynboerne helt i knæ, men det sidste kvarter blev afgørende for kampens udfald. I denne periode formåede hjemmeholdet kun at score to gange.

- Tved begyndte at dække 5-1, og det gav grus i maskineriet. Det havde vi ikke løsningen på, erkendte vikarierende træner, Bo Jørgensen.

- Men stor ros til pigerne. De spillede en fremragende kamp, og vi havde fortjent bedre, så trods nederlaget er jeg vældig tilfreds, tilføjede han.

Foran i 45 minutter

Team Haderslev KFUM gjorde det fra kampens start svært for fynboerne at komme til chancer. Der blev taget godt fat i forsvaret, og fremme i angrebet var fejlprocenten langt mindre end i de seneste kampe.

Hjemmeholdet kunne på den baggrund fortjent bringe sig foran med 7-2 midt i første halvleg. En svaghedsperiode betød, at Tved fik udlignet til 8-8, men op til pausen fandt KFUM igen linjen.

De gode takter fortsatte i begyndelsen af anden halvleg, men med et kvarter tilbage stoppede festen. KFUM førte her med 17-14 og kom herfra bagud med 17-19. Tveds omstilling i forsvaret betød, at brodden blev pillet af angrebet. Det blev afgørende.

Team Haderslev KFUM - Tved 19-20 (12-10)

Håndbold, 3. division, kvinder

Målscorere, Team Haderslev KFUM: Sandie Nissen 5, Vibeke Nielsen 3, Elvi Degn 3, Anne Mortensen 2, Marie Timm 2, Solveig Sørensen 1, Katrine Skov 1, Alberte Frilund 1, Pernille Knudsen 1.

Haderslev KFUM's kvinder havde topholdet i knæ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce