Flådebesøg i vente

Søværnets uddannelsesfartøj ALHOLM gæster 15. september Haderslev. Foto: PR

Flådebesøg i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haderslev: Søværnets uddannelsesfartøj ALHOLM kommer for første gang til at skulle "stå på egen køl", når skibet kommer til Haderslev på officielt adoptionsbesøg.

ALHOLM inviterer alle om bord lørdag 15. september til åbent skib.

Normalt ledsager Søværnets uddannelsesfartøjer ERTHOLM og ALHOLM hinanden som siamesiske tvillinger gennem de danske farvande. Men i år kommer ALHOLM for første gang uden ERTHOLM til Haderslev på officielt adoptionsbesøg i dagene 14. til 16. september 2018.

ALHOLM og dens besætning kan se frem til en modtagelse, der er et kongeskib værdigt. Kl. 11.30 lægger ALHOLM til ved Godskajen, hvor borgmester H.P. Geil sammen med Slesvigske Musikkorps, medlemmer af Haderslev Marineforening og inviterede gæster vil stå klar til at modtage skib og besætning.

Elever om bord

Slesvigske Musikkorps giver kl. 11.15 - umiddelbart inden ALHOLM kaster fortøjningerne - en gratis minikoncert.

Slesvigske Musikkorps deltog ved et tidligere adoptionsbesøg i en øvelsessejlads med skibene, hvor sød musik mellem musikkorps og skibene opstod.

En klasse fra Ungeuniverset på Sdr. Otting Skole vil være med om bord, når ALHOLM kommer til Haderslev. Eleverne har inden adoptionsbesøget haft navigation samt maritime færdigheder på timeplanen. Får at få et lille indkig i livet til søs, har eleverne fået lov til at sejle med ALHOLM det sidste stykke ind til Haderslev Havn.

Lørdag er der "åbent skib" på ALHOLM. Her kan alle, der har lyst kl. 13-16 komme om bord, møde besætningen og høre om skibet.

Flådebesøg i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce