Festival med fokus på miljø og livsstil

Gram Slot danner den 15.-16. oktober rammen om en økologisk livsstilsfestival, hvor der også bliver tid til et økologisk topmøde.

Festival med fokus på miljø og livsstil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Adskillige aktører står til oktober for andet år sammen om at afvikle økologisk livsstilsfestival på Gram Slot.

GRAM: Når der i weekenden 15. og 16. oktober er økologisk livsstilsfestival på Gram Slot, er det blandt andet med besøg af Steen Hildebrandt, professor emeritus i organisations- og ledelsesteori.

Han har desuden skrevet bogen "Bæredygtig, Global, Udvikling - om FNs 17 verdensmål", og i en paneldiskussion på messen giver han ifølge en pressemeddelelse sit bud på, hvordan vi ved en fælles indsats kan passe bedre på miljøet og forhåbentligt aflevere Jorden i ordentlig stand til de kommende generationer.

Større samarbejde

Det er Gram Slot, der i samarbejde med Økologisk Landsforening, Sønderjyske Fristelser, Destination Sønderjylland, Haderslev Erhvervsråd, Syddansk Fødevareklynge og Jyske Vestkysten, står bag den økologiske livsstilsfestival, og første gang, den blev afviklet, var sidste år.

Det var en succes, og nu håber man så på at gentage den under overskriften "Hvilken verden vil vi give videre til vores børn og børnebørn".

- Vi kan godt lide at give os i kast med store og væsentlige spørgsmål, og klimaforandringerne, der går hurtigere, end forskerne først har antaget, tvinger os alle til at overveje, hvilken verden vi gerne vil give videre til vores efterkommere. Derfor har årets tema på det økologiske topmøde fokus på verdens tilstand og fremtid, siger slotsejer Svend Brodersen via en pressemeddelelse.

Livsstilsfestivalen får deltagelse af mange forskellige faggrupper, så problematikkerne bliver belyst fra forskellige udgangspunkter.

Fakta
Øko-dage

Økologisk Fødevare- og Livsstilsfestival på Gram Slot finder sted i weekenden 15. - 16. oktober 2016. Der er åbent begge dage mellem klokken 10.00 og 17.00. Det koster 75 kroner for voksne og 25 kroner for børn at komme ind.

Festival med fokus på miljø og livsstil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce