Fællesskab: Bank holder liv i det fælles måltid


Fællesskab: Bank holder liv i det fælles måltid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Danmark Spiser Sammen" i ugen efter påske. Det er efterhånden ved at blive en god tradition, som Jyske Bank i Haderslev støtter. Derfor holdes der "Jyske Fællesspisning" i Haderslevhus onsdag 24. april.

Haderslev: Ensomhed er på vej til at blive en folkesygdom, og ensomhed kan være farlig, når den bider sig fast. Men ensomhed kan forebygges ved at bryde tabuet om ensomhed og ved at deltage i fællesskaber.

Jyske Bank ønsker at skabe opmærksomhed om fællesskab og holde liv i det fælles måltid ved at invitere kunder, samarbejdspartnere, virksomheder og deres ansatte til en hyggelig aften med fællesspisning og underholdning i Haderslev onsdag 24. april.

Der er lagt op til en festlig aften, når Kaj og Lone Boisen fra NonStopTrio kommer og spiller.

- Måltider bringer mennesker sammen, ikke bare i uge 17, hvor der holdes "Danmark Spiser Sammen". Tidligere samledes vi om bordet, hvor vi sad sammen og spiste. Den tradition er vi på vej væk fra, for i dag er der desværre rigtig mange, der spiser alene, siger Lisbeth Mosegaard, afdelingsdirektør i Jyske Bank i Haderslev, og fortsætter:

- Jyske Bank vil i samarbejde med Haderslevhus og Mette Gejl Erlang være med til at holde liv i det fælles måltid og dermed være med til at modvirke ensomhed. Mennesker, der ikke normalt mødes, skal bringes sammen på tværs af generationer, faggrupper, alder og kultur".

Derfor vil al overskud fra deltagerbetaling og eventuelle sponsorater gå ubeskåret til Haderslevhus ved Mette Gejl Erlang. Hun har i den grad taget initiativ til at bekæmpe ensomhed og har et ønske om at gøre fællesspisningerne til et fast indslag på Haderslevhus.

Fællesskab: Bank holder liv i det fælles måltid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce