Et fyrtårn fejrede 25 år

forstander Charlotte Møller Pedersen, der også kunne fejre 25 års jubilæum, byder velkommen til nogle af de mange gæster. Pressebillede

Et fyrtårn fejrede 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haderslev: Der var store smil og masser af pæne ord, da ca. 300 gæster var mødt frem for at fejre både Dannevirke Kostskole og forstander Charlotte Møller Pedersens 25 års jubilæum.

En af talerne var Henrik Kaustrup fra Foreningen af Døgn- og Dagtilbud, som kaldte Dannevirke Kostskole for "et fyrtårn".

- Dannevirke er blevet en stor, mange-facetteret, moderne døgninstitution med fokus på de tre store beskyttelsesfaktorer i udsatte børn og unges liv, nemlig skolegang, beskæftigelse og gode sociale kompetencer. I har faglig styrke og beslutsomhed. I er ordentlige. Og I er udsatte børn-områdets svar på en Duracell-kanin. Jeg synes, I når meget, sagde Henrik Kaustrup.

Også et par af skolens tidligere elever, Louise og Hans, bad om ordet.

- Vi vil bare sige hjertelig tillykke og tak for, at vi har haft muligheden for at gå her og blive til de mennesker, vi er. Og til jer, der går her nu: Det kan godt være rigtig træls. Men når I er her om ti år igen, vil I tænke - bare man kunne være lille og være her igen og se det fællesskab, og se hvad man egentlig har lært, sagde Louise.

Et fyrtårn fejrede 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce