Erhvervshus har hejst flaget

Erhvervshus Sydjylland hejste flaget ved fælles hjælp efter bestyrelsesmødet 27. juni. Fra venstre: Billunds borgmester Ib Kristensen, statsaut. revisor i Beierholm Marianne Christoffersen, borgmester i Sønderborg Erik Lauritzen, Adm. Direktør for Erhvervshus Sydjylland Jacob Chr. Nielsen, borgmester i tønder og bestyrelsesformand Henrik Frandsen, formand for Dansk Metal Vest Dan Holmegaard, adm. Direktør i Blåholm A/S og næstformand Torben Blåholm samt regionsmedlem Søren Rasmussen. Foto: Lene Esthave

Erhvervshus har hejst flaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 medarbejdere er nu igang med arbejdet i det nye erhvervshus for Sydjylland.

Vojens: Flaget røg til tops, da bestyrelsen for Sydjyllands nye erhvervshus i Vojens torsdag trådte sammen.

Det skete for at markere, at erhvervshuset i løbet af de seneste måneder er kommet i fuld drift. 25 medarbejdere med alsidige erfaringer fra erhvervslivet er allerede i fuld gang med at sparre med de sydjyske virksomheder om udviklingsmuligheder og potentialer. Samtidig har erhvervshuset etableret en række projekttilbud, som konkret kan løfte virksomhederne inden for eksempelvis eksport, digitalisering og grøn omstilling.

- Fra virksomhedernes side er vi glade for at have fået et erhvervshus, der er tæt på os, og som samtidig skal arbejde tæt sammen med de lokale erhvervsservices og klynger, siger Torben Blåholm, der driver virksomheden Blåholm i Vejen og samtidig er næstformand i Erhvervshus Sydjyllands bestyrelse.

Han er optimistisk på det nye erhvervshus' vegne.

- Vi tror på, at det kan være med til at løfte erhvervsudviklingen i hele Sydjylland. Nu skal vi bare i gang med at gøre virksomhederne opmærksomme på de mange gode tilbud.

Erhvervshus Sydjylland betjener virksomhederne i 13 sydjyske kommuner inklusive Middelfart- fra Vejen, Billund og Vejle i nord til Aabenraa, Tønder og Sønderborg i syd.

Erhvervshus har hejst flaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce