Danmarks Bedste Burger: Haderslev Golfrestaurant klar til landsdækkende finale

Kim Soblis Koch, der driver Haderslev Golfrestaurant, fik tirsdag middag at vide, at burgeren i hans restaurant, som kokken Morgen Kramer har udviklet, var blevet kåret som Sydjyllands Bedste Burger. Nu gælder det kampen om at have Danmarks Bedste Burger på menuen. Arkivfoto: Jacob Schultz

Danmarks Bedste Burger: Haderslev Golfrestaurant klar til landsdækkende finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Humøret er højt i Haderslev Golfrestaurant. Titlen som Sydjyllands Bedste Burger er i hus. Forude venter finalen og muligheden for at have Danmarks Bedste Burger på menukortet.

HADERSLEV: - Den sidste time har telefonen bare ringet, siger en glad Kim Soblis Koch, da avisen fanger ham en time efter, at Haderslev Golfrestaurant vandt prisen som Sydjyllands Bedste Burger.

Han driver Haderslev Golfrestaurant og tirsdag middag stod det klart, at burgeren fra Haderslev havde hevet flest stemmer hjem.

Og så kom der gang i telefonen med lykønskninger fra nær og fjern.

- Jeg ser det som et kæmpe cadeau til de vi har lavet herude i de sidste 11 år, siger Kim Soblis Koch og fortsætter:

- Det er fedt.

Haderslev Golfrestaurant var oppe imod 33 andre i konkurrencen om at vinde titlen som Sydjyllands Bedste Burger - og dermed også en plads i den landsdækkende finale, som arrangøren af konkurrencen, opdagdanmark.dk, har søsat. Ikke færre end 603 tikkede der ind til Haderslev Golfrestaurant. Nærmeste konkurrent, Lazy Dog i Sønderborg, fik 536 stemmer.

- Nu gælder det finalen - og vi går efter guldet, siger Kim Soblis Koch, der først efter et par dage opdagede, at burgeren fra hans restaurant, som kokken Morten Kramer har udviklet, var med i konkurrencen.

Ikke kun golfere

Normineringen til at have Sydjyllands bedste burger på menuen har ikke været uden betydning for golfrestauranten.

- Noget af det alle golfrestauranter i landet kæmper med er, at mange tror, at restauranten kun er for dem, der spiller golf. Og det er den altså ikke. Haderslev Golfrestaurant er for alle og det har vi mærket den sidste halvanden uges tid, siger Kim Soblis Koch.

Siden det blev kendt, at man muligvis kan finde Danmarks Bedste Burger i Haderslev, så er der nemlig nye kunder, der har fundet vej til golfrestauranten.

- De har læst det på nettet - der er noget reklameværdi i det her, konstaterer Kim Soblis Koch.

Afstemningen om, hvem af de ti finalister, der skal være Danmarks Bedste Burger starter onsdag den 11. september klokken 12. Der kan stemmes frem til den 18. september klokken 12.

Danmarks Bedste Burger: Haderslev Golfrestaurant klar til landsdækkende finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce