Claus er ny medejer af byens biograf

Fra venstre Torben Jølnæs og hans nye kompagnon Claus Thygesen, der har mere end 16 års erfaring fra biografbranchen tæller ned til åbningen af den nye biograf på Jomfrustien. Foto: Dorthe Rasmussen

Claus er ny medejer af byens biograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I forbindelse med at Kosmorama Haderslev udvider og bygger ny biograf på Jomfrustien, har den nuværende ejer af biografen Torben Jølnæs, valgt at udvide ejerkredsen og derfor solgt 50 procent af sin andel til Claus Thygesen.

HADERSLEV: - Vores kerneopgave er at fastholde de lokale, så de ikke kører udenbys for at gå i biografen.

Det fastslår den 45-årige Claus Thygesen, som er kørt i stilling som arvtager til Kosmorama i Haderslev, når den snart 60-årige Torben Jølnæs engang går på pension.

Den 45-årige koldingenser har spillet med i kulissen i Kosmorama siden årsskiftet, hvor han overtog halvdelen af ejerskabet.

Han tror også på, at byens nye luksuriøse biograf på Jomfrustien kan tiltrække gæster fra de omkringliggende byer, også fra hans egen hjemby Kolding, der i dag er den største konkurrent.

- Det tager kun 25 min fra Kolding Syd til, jeg holder ved den nye biograf, så jeg håber også at jeg via mit store netværk i Kolding vil kunne trække nye biografgængere og arrangementer til Kosmorama i Haderslev, siger Claus, som i dag bor i den sydlige del af Kolding sammen med sin familie.

Det nye Kosmorama
Den nye Kosmorama på Jomfrustien kommer til at indeholde fire sale med plads til i alt cirka 400 luksus biografstole og 3D lyd, en stor foyer, der strækker sig langs Jomfrustien, stort slik-salg og en lounge på 1 etage.

Den nye biograf åbner den 23. maj, hvor der er premiere på den nye Star Wars film.

Sidste åbningsdag på Torvet bliver den 6. maj.
Den 45-årige koldingenser tror også på, at han kan tiltrække biografgæster fra sin hjemby.
Den 45-årige koldingenser tror også på, at han kan tiltrække biografgæster fra sin hjemby.

Mange års erfaring fra branchen

Claus Thygesen har mere end 16 år været en del af biografbranchen, dels som souschef i en større biograf i Kolding og de seneste fem år som selvstændig med eget firma, hvor han blandt andet solgte arrangementer og konferencer ind i store biografer rundt i landet.

Den nye biograf får også en lounge med plads til op med 180 gæster, så der er muligheder for at arrangere mange forskellige arrangementer for firmaer og andre.

- Biografen er et kulturhus, og vi tror, at den kan give hele byen et løft, siger Claus Thygesen, som også har indledt et samarbejde med byens forretningsdrivende og restauratører om at skabe oplevelser.

Det kan for eksempel være konkurrencer i forbindelse med filmpremierer eller tilbud om en drink eller andet godt efter filmen.

Torben Jølnæs glæder sig over at have fået en sparringspartner, der kommer med gejst og nye idéer til driften af Kosmorama. - Det har lige fra starten af projektet på Jomfrustien været aftalt med Claus, at han blev en del af den nye biograf. Med Claus' alder og erfaring, så har det været en naturlig del at bringe ham med ind i biografdriften, hvorved jeg blandt også på længere sigt kan sikre et generationsskifte, konstaterer Torben Jølnæs. Claus Thygesen glæder sig rigtig meget til at lære byen, gæsterne og erhvervslivet at kende i Haderslev.

- Det at være en del af en biograf har jeg savnet, og da jeg fik tilbuddet af Torben, kunne jeg simpelthen ikke sige nej. Det er en livsdrøm som går i opfyldelse og et perfekt match i min optik, siger Claus Thygesen.

Claus er ny medejer af byens biograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce