Boligrenovering skaber rum for øget fællesskab i Vojens


Boligrenovering skaber rum for øget fællesskab i Vojens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligselskabet af 1943 i Vojens øger med renovering af tre afdelinger kampen mod ensomheden. Det sker i samarbejde med Realdania.

Vojens: Alle taler om ensomhed. Hos Boligselskabet af 1943 i Vojens, som torsdag 25. april kl. 15 tager første spadestik i et større renovationsprojekt, søger man at gøre noget ved det i forbindelse med renoveringen af tre afdelinger.

I november 2016 blev helhedsplanen for projektet omkring boligrenovering af de tre afdelinger godkendt og i maj sidste år blev boligselskabet kontaktet af Realdania, som præsenterede og inviterede boligselskabet til at deltage i et pilotprojekt med overskriften 'Sociale renoveringer, der forebygger ensomhed'.

Det var nærliggende at tænke pilotprojektet ind i den forestående boligrenovering. Tre tiltag blev udvalgt. En sti gennem bebyggelsen, et fælleshus og optimering af indgangspartier samt trapperum. Alt sammen til gavn for beboerne i kampen mod ensomhed.

- Vi tænker forebyggelse imod ensomhed ind i alle egnede tiltag og projekter, siger formanden for Bestyrelsen hos Boligselskabet af 1943, Leif Nielsen.

- Vi tager ansvaret for vores beboeres trivsel alvorligt - og ensomhed er trist og destruktivt. Vi oplever, at Vojens har viljen til et godt sammenhold - og et godt forenings- og sportsliv. Det vil vi gerne bringe så tæt på vores beboere som muligt. I sidste ende vinder alle på et godt og stærkt fællesskab, fortsætter Leif Nielsen.

- Lige nu glæder vi os over, at vi efter lang tids forberedelse og planlægning tager et dybt spadestik imod forebyggelse af ensomhed i tre betydelige afdelinger i vores boligselskab. Det slutter ikke her. I år kan Boligselskabet af 1943 nemlig markere yderligere to mærkedage. En flytning til nye lokaler og 75 års jubilæum. Her vil vi igen tænke kampen imod forebyggelse af ensomhed ind i vores arrangement, slutter Leif Nielsen.

Boligrenovering skaber rum for øget fællesskab i Vojens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce