Arkitekter Syd spiller på hele banen

Tegnestuen har etableret sig med kontor og mødelokaler på Norgesvej 17 i Haderslev.
Foto: Privatfoto

Arkitekter Syd spiller på hele banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere fodboldspiller Thomas Christensen leder Haderslev-kontoret for den mangeårige Tønder-virksomhed Arkitekter SYD.

Tidligere fodboldspiller Thomas Christensen leder Tønder-virksomheden Arkitekter SYD's nyetablerede afdeling på Norgesvej 17 i Haderslev.

- Vi har længe haft planen om at etablere os her og har haft en række fine projekter allerede. Nu har vi taget skridtet og satser på at blive et frisk pust i byggebranchen og en god sparringspartner for de renoveringslystne, hvad enten det er store eller helt små projekter. Vi spiller på hele banen, siger den fodboldglade bygningskonstruktør.

Thomas Christensen er nærmest født ind i byggebranchen som søn af firmagrundlæggeren, arkitekt Harald Christensen.

I Tønder har tegnestuen stået bag mange markante og omfattende renoveringer og nybyggeri.

Et af de første projekter, som tegnestuen har slået streger til i Haderslev, bliver den statelige nabobygning til politigården på Gammelting, som netop er blevet solgt til tre lokale byggefolk, der vil renovere og udstykke til tre ejerlejligheder.

Thomas Christensen har allerede boet i byen i nogle år.

Han har to børn, på et og fire år sammen med fru Line, der arbejder i modebranchen. Han spiller oldboys fodbold i Haderslev FK og har tidligere været sportschef i FC Sydvest. Som aktiv har han bl.a. spillet i SønderjyskE.

Fakta
Arkitekter SYD's nicher er renoveringsprojekter og gamle- & fredede- bygninger.

Firmaet har et med mastodonttegnestuen Creo Arkitekter A/S, som gør, at man kan trække på særlige kompetencer hvis påkrævet.

Arkitekter Syd spiller på hele banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce