50 år i Rotary

Tidligere urmager Olaf Henningsen blev hædret med Paul Harris Fellow og æresmedlemsskab af Haderslev Rotary Klub af præsident, Anne Marie Olsen. Privatfoto: Finn Schou

50 år i Rotary

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere urmager Olaf Henningsen oplever sjældent jubilæum i Haderslev Rotary Klub.

Det er 50 år siden, at den 82-årige urmager Olaf Henningsen, Haderslev, blev optaget som medlem af Haderslev Rotary Klub. Det sjældne jubilæum blev ved mødet i denne uge markeret på forskellig vis.

Klubben bød på champagne og kransekage, og præsident Anne Marie Olsen hædrede Olaf Henningsen ved dels at tildele jubilaren en Poul Harris Fellow dels udnævne ham til æresmedlem af Haderslev Rotary Klub.

I sin lykønskningstale nævnte Anne Marie Olsen bl.a., at Olaf Henningsen har været Haderslev Rotary Klubs præsident i 1983-84, og at han gennem årene har været et godt og aktivt medlem, som har fulgt Rotarys motto: Tjen andre.

Her nævnte hun bl.a. Olaf Henningsens ugentlige besøg på plejehjemmet på Ribe Landevej, hvor han glæder de ældre med sang, musik samt en lille bitter, som han selv fremstiller.

I Rotary regi kom det gennem mange år bl.a. til udtryk ved en tradition med at invitere klubbens udvekslingsstudenter med op på loftet over Haderslev Domkirke, når Olaf Henningsen udførte den ugentlige opgave med at trække lodderne til kirkens ur op. Fra Domkirkens spir var der en fantastisk udsigt ud over byen.

Haderslev Rotary Klub blev stiftet i 1939. Olaf Henningsen blev optaget som medlem i 1968 og er det medlem, der har størst anciennitet.

50 år i Rotary

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce