40 års jubilar: Ulla Schmidt


40 års jubilar: Ulla Schmidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulla Schmidt, Hajstrupgade 32, Øsby, Haderslev har søndag 1. september 40 års jubilæum ved Lindab, Haderslev.

Når man har været i den samme virksomhed i 40 år, er der mange forandringer i organisationen, spændende opgaver og forskellige chefer at se tilbage på. Sådan er det også for salgsassistent Ulla Schmidt, der søndag 1. september har været ansat i Lindab Ventilation, Langkær i Haderslev i 40 år. Den gang en lille virksomhed, som med årene har vokset sig stor. Langt størsteparten af tiden har hun været i salgsafdelingen, hvor hun tager sig af danske kunder, som er virksomheder inden for ventilationsbranchen, udarbejder tilbud til dem, behandler ordrer fra dem og styrer afdelingens mailboks.

- Det er alt sammen noget, som giver en meget bred og spændende kundekontakt, fortæller Ulla Schmidt, der aldrig ved, hvad dagen bringer af udfordringer.

- Det kan jeg godt lide. Undervejs er mange af firmaerne fusioneret, men der er stadig kunder i blandt, som jeg har haft i rigtig mange år. Dertil kommer, at jeg er i en afdeling med kolleger, der også har været her i mange år. Det har skabt en helt speciel tone imellem os, hvor der er god plads til al slags humor, siger hun.

Ulla Schmidt kom til Lindab som 21-årig med en Højere Handelseksamen og fik en elevplads på kontoret. Det gav indblik i alle dele af de administrative opgaver, og efter elevtiden fik hun tilbud om at blive. I en periode arbejdede hun med eksport, inden hun kom i salg.

- En kort stund for 30 år siden overvejede jeg at søge noget andet. Det blev ikke til noget. For jeg befinder mig jo rigtig godt her og har gjort det hele tiden, bemærker hun.

40 års jubilar: Ulla Schmidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce