- Pengene skal tjenes på gulvet

Ejer og hovedaktionær, Jørgen Schou, forsikrede medarbejderne om, at der nu var ro til langtidsplanlægning, som ville give plads til udvikling. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

- Pengene skal tjenes på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt 100 sælgere, lagerfolk og andet godtfolk hos selskabet H.P. Schou mødtes torsdag i Skrydstrup for at fejrer en udbygning af virksomhedens lager. Det skal lægge reoler til importerede sæsonvarer - primært fra Kina

Det var et rejsegilde af de tørre, som Handelsselskabet H.P. Schou torsdag eftermiddag inviterede til. I stedet for at stå i silende regn udenfor, blev den "obligatoriske" pølsevogn, der hører sig til ved sådanne lejligheder, kørt ind i de store nybyggede haller på Tingvejen i Skrydstrup.

Selskabet har længe haft lager på adressen, men nu er kapaciteten blevet betragteligt udvidet med tilbygningen af to nye haller på 3500 kvadratmeter, således virksomheden råder over i alt 24.000 kvadratmeter i Skrydstrup.

Det blev fejret af selskabet øvrige medarbejdere, der primært har arbejdssted i Vamdrup, Kolding og Fredericia, der ud over pølser og hotdog med det hele blev trakteret med rundvisning og taler.

Jan Riis fra Totalentreprenøren Daugaard og Pedersen fik gæsternes applaus, da han forklarede, hvilket tanker han og hans kolleger havde gjort sig om de nye haller:

- Det vigtigste er gulvet, det er på gulvet, pengene skal tjenes, sagde entreprenøren og forklarede efterfølgende hvad han præcist mente med det.

- Gulvet skal holde til meget, her skal der køre trucks, så det skal være fladt, og her skal medarbejderne kunne gå uden at bekymre sig om at snuble i smulder. Gulvet, det skal bare være i orden. Dernæst skal man se på hvad bygningen skal rumme. Her vidste vi, at der skulle være reoler, og at der skulle være 2,75 meter mellem hver række. Gulvet og indholdet er det vigtigste, resten er indpakning. Og helt ærligt: Hellere et hul i taget end et hul i gulvet, men vi går selvfølgelig altid efter at undgå begge dele, uddybede Jan Riis.

 

Kort om H.P. Schou
H.P. Schou er et handelsselskab, der har hovedsæde i Kolding og lagerfilialer i Børkop, Vamdrup og Skrydstrup. Selskabet importerer varer fra primært Kina, som sælges til danske kunder, her i blandt flere store kunder, som blandt andre Dansk Supermarked.Det stiller krav til varerne, der skal være af høj kvalitet og produceres under ordentlige forhold. H.P. Schou har derfor et kontor i Kina med 24 medarbejdere, der bruger mange kræfter på at kvalitetssikre.

Selskabet har opdelt sit sortiment i fem kerneområder: Powertools, Do It Yourself, Outdoor, Garden & Leisure og Home & Kitchen.

H.P. Schou har en omsætning på godt 1,3 milliarder kroner om året, og beskæftiger cirka 230 medarbejdere.  
Gæsterne ved rejsegildet, eller indvielsen, var primært medarbejdere fra virksomhedens øvrige afdelinger, og de tog med på rundtur. 
Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Gæsterne ved rejsegildet, eller indvielsen, var primært medarbejdere fra virksomhedens øvrige afdelinger, og de tog med på rundtur. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Foto: Hans Chr. Gabelgaard/Michael Bager

Ro på ejerskabet

Bygningerne og de nye reoler var dog ikke det eneste der blev fejret på Tingvejen. Virksomhedens ejer Jørgen Schou var vendt tilbage som hovedaktionær efter 10 år som minoritetsejer.

- Det er 10 år siden, jeg solgte aktiemajoriteten til en fond, og siden har jeg siddet i bestyrelsen. Men jeg har egentlig haft lidt ondt af virksomheden. Der har de senere år været flere udskiftninger i direktioner, nye direktioner, og det giver uro. Nu ejer jeg virksomheden sammen med Lars Larsen, og det betyder, at der nu bliver ro til at langtidsplanlægge, forklarede Jørgen Schou.

I sin tale til medarbejderne forsikrede han, at der nu var ro på, og at det gjaldt om at få en arbejdsplads med plads til både sjov og udvikling:

- Vi skal have det sjovt, når vi går på arbejde, men selvfølgelig ikke så sjovt, at vi ikke tjener penge. Dem skal vi tjene, så vi kan fortsat kan udvikle.

En besked der blev vel modtaget af medarbejderne, som derpå tog på rundvisning i de nye haller. Her i blandt indkøber Joan Ellingsgaard:

Jeg har været her siden 2014, og vi har meget travlt. Jeg synes det er spændende at komme herned og se det nye lager. Jeg tror faktisk, at de flyttekasser jeg sidder og køber ind i Kina, de kommer her forbi, inden de kommer ud til vores danske kunder.

H.P. Schou har kontorer i de øvrige nordiske lande samt Tyskland og i Kina, hvorfra mindst 30 procent af handelsselskabets varer importeres fra.

Indkøber Joan Ellingsgaard syntes det var interessant at se lagerfaciliteterne. 
Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Indkøber Joan Ellingsgaard syntes det var interessant at se lagerfaciliteterne. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Foto: Hans Chr. Gabelgaard/Michael Bager
Borgmester H.P. Geil (V) var også blandt dagens talere og morede sig lidt over, at holde tale i en bygning, der var ejet af
Borgmester H.P. Geil (V) var også blandt dagens talere og morede sig lidt over, at holde tale i en bygning, der var ejet af "H.P.". Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Foto: Hans Chr. Gabelgaard/Michael Bager
Der bliver højt til loftet i de nye lagerlokaler. 
Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Der bliver højt til loftet i de nye lagerlokaler. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Foto: Hans Chr. Gabelgaard/Michael Bager
De nye bygninger blev fejret med en rask lille konkurrence blandt medarbejderne. Dem der kunne svare på flest spørgsmål om virksomheden, kunne vinde en robotplæneklipper.  
Foto: Hans Chr. Gabelgaard
De nye bygninger blev fejret med en rask lille konkurrence blandt medarbejderne. Dem der kunne svare på flest spørgsmål om virksomheden, kunne vinde en robotplæneklipper. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Foto: Hans Chr. Gabelgaard/Michael Bager
Virksomheden H.P. Schou udvider sin lagerkapacitet i Skrydstrup med 3500 m2, det blev fejret efter alle kunstens regler, med hotdog, rundvisning, borgmestertale og det hele. 
Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Virksomheden H.P. Schou udvider sin lagerkapacitet i Skrydstrup med 3500 m2, det blev fejret efter alle kunstens regler, med hotdog, rundvisning, borgmestertale og det hele. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Foto: Hans Chr. Gabelgaard/Michael Bager

- Pengene skal tjenes på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce