Spillerforeningens direktør om KIF-sag: Dialog løser ikke problemet

11 år efter FCK's Michael Sahl Hansens tackling på KIF's Bo Spellerberg, repræsenterer Sahl den tidligere KIF-stjerne i retten. Arkivfoto: Lars Helsinghof Bæk, Scanpix

Spillerforeningens direktør om KIF-sag: Dialog løser ikke problemet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Sahl Hansen er som direktør for Håndbold Spiller Foreningen manden, der på mandag møder op i Skifteretten i Kolding på vegne af tidligere KIF-stjerner. Han understreger, at det er penge og ikke dialog, der kan løse konflikten.

HÅNDBOLD: På mandag mødes repræsentanter fra KIF og Håndbold Spiller Foreningen i Skifteretten i Kolding. Her skal KIF have fremskaffet økonomiske tilgodehavender til Bo Spellerberg, Lars Jørgensen, Marcus Cleverly og fysisk træner Thor Mørk. Ellers går KIF konkurs.

Spillerforeningens direktør, Michael Sahl Hansen, tror ikke på, at dialog kan løse konflikten inden.

- Det er jo ikke dialogen, der løser dette. Man skal finde de penge. Vi har fået at vide, hvad de kunne skaffe, og det har spillerne ikke kunnet acceptere, fordi det var for stor en sum, de skulle skære fra, og der var ikke nogen sikkerhed for, at de kunne få de penge, siger direktøren.

- De siger, de ikke har nogen penge, og de har sagt til os, at de ikke kan betale. Det er deres realiteter, og så har de en mulighed nu for at forsøge at inddrive de her ting. Om det så er via netværk eller andre sponsorer, det er op til dem at løfte den opgave.

På besøg hos KIF

Michael Sahl Hansen mener ikke, det er fair, at der er gjort forskel på, hvem der har fået løn af klubben.

- Vores holdning er, at selvfølgelig skal hver mand skal have sit. Og så kan vi se, at alle omkring truppen - spillere, trænere og ledere - har fået løn i år. Det er måske heller ikke helt rimeligt, at dem, der har noget til gode, ikke får deres ting også, mener han.

Håndbold Spiller Foreningen havde uden KIF's vidende en repræsentant i Kolding i mandags for at forklare de nuværende spillere, der har fået løn, om situationen.

- Vi ønsker ikke, klubben går konkurs. Vi ønsker, den er der, men vi har også måttet forklare spillerne, at det dilemma, vi er i, gør, at vi er nødt til at jagte de penge og det krav, som de tidligere spillere har, om end det kan ende med at koste arbejdspladsen, siger Michael Sahl Hansen, der helst havde været hele miseren foruden.

- Der er jo heller ikke nogen i Spillerforeningen, der synes, det er skidesjovt, at man skal indgive en konkursbegæring, fastslår han.

Spillerforeningens direktør om KIF-sag: Dialog løser ikke problemet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce