Ribe-Esbjerg træner efter nederlag: Det var mit ansvar

Ryan Zinglersen tog efter kampen det fulde ansvar for Ribe-Esbjergs nederlag på 28-22 til SønderjyskE på sin kappe. Foto: Rene Aunsbjerg Fogh

Ribe-Esbjerg træner efter nederlag: Det var mit ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ryan Zinglersen tog hele ansvaret for Ribe-Esbjergs dårlige start i det store nederlag til SønderjyskE. Efter kampen blev der sagt farvel til flere spillere. Heriblandt Yehia Elderaa der må stoppe på grund af egyptiske regler.

Håndbold: Efter Ribe-Esbjergs store nederlag til SønderjyskE tager træner Ryan Zinglersen ansvaret helt på sin kappe. Spillerne var ikke klar fra start, og det er trænerens ansvar, slog han fast.

- Vores indgang til første halvleg er ikke god nok. Det er min opgave, at spillerne er der, og det var de ikke, sagde Ryan Zinglersen.

Før kampen var træneren ikke optimistisk. Træningen op til kampen havde ikke været god, da mange spillere sad ude, og de ungdomsspillere, der normalt træner med, kunne heller ikke deltage i træningen.

- Jeg havde på forhånd frygtet kampen. Vi har ikke været der i træningen. Men det er ikke det her aftryk, Ribe-Esbjerg skal sætte foran 1600 mennesker. Det er skrækkeligt, sagde Ryan Zinglersen.

Så nu bliver jeg nødt til at tage hjem og studere i halvandet til to år. Samtidig vil jeg vise mig frem med landsholdet, og så håber jeg på, at jeg kan komme tilbage til Europa.
Yehia Elderaa, Ribe-Esbjerg

Flere afgange

Inden kampen meldte Ribe-Esbjerg ud, at Ryan Zinglersen stopper som træner efter denne sæson.

- Det var ophavet og lå i kontrakten, at klubben ville have resultater. Vi skulle nå slutspillet, og det gjorde vi ikke, så har klubben evalueret i lang tid på det, sagde Ryan Zinglersen uden at ville snakke om, hvordan han synes tiden i klubben har været. Det vil han gemme til efter sæsonen.

Udover Ryan Zinglersen sagde Ribe-Esbjerg også farvel til flere spillere. Blandt andet stopper den egyptiske bagspiller Yehia Elderaa i klubben efter blot et år. Det er dog ikke uden tvang, at egypteren nu stopper i klubben.

- Det var ikke min beslutning at stoppe. Jeg skulle være startet på en uddannelse, men det jeg studerer, er kun på engelsk i København, og det fungerer ikke med så mange timers transport, sagde Yehia Elderaa og tilføjede, at regler i Egypten siger, at han kun må forlade landet for at studere.

Derfor bliver egypteren nu nødt til at vende tilbage til sit hjemland. Han har undersøgt, om der var mulighed for at studere i et andet europæisk land, men det der var mulighed for, krævede at han startede forfra, selvom han har læst to år i Egypten.

- Så nu bliver jeg nødt til at tage hjem og studere i halvandet til to år. Samtidig vil jeg vise mig frem med landsholdet, og så håber jeg på, at jeg kan komme tilbage til Europa, sagde Yehia Elderaa og tilføjede, at han ville være interesseret i at vende tilbage til Ribe-Esbjerg.

Ribe-Esbjerg træner efter nederlag: Det var mit ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce