Nu skal SønderjyskE have sæsonens første sejr

Kasper Christensen vil se mere stabilitet fra sit hold i kampen mod Lemvig-Thyborøn. Arkivfoto: Ole Nielsen/Scanpix Ritzau

Nu skal SønderjyskE have sæsonens første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE HH har haft et svært startprogram med pokalkamp mod BSV og ligakamp i Aalborg, som også gav to forventede nederlag. Onsdag kommer oprykkeren Lemvig-Thyborøn forbi Skansen, og der skal sæsonens første sejr i hus.

Optakt: Cheftræner Kasper Christensen har været okay tilfreds med perioder af sæsonens to første kampe mod BSV og Aalborg Håndbold. Det har dog ingen point givet, og derfor er status kort inde i sæsonen en næstsidsteplads og pokalexit.

Det skal der laves om på.

Pokalnederlaget kan der selvfølgelig ikke laves om på, men onsdag kommer oprykkerne fra Lemvig-Thyborøn på besøg i Skansen, hvor ambitionen er klar. Der skal to point på kontoen.

Hvis det skal lykkes, skal SønderjyskE have mere stabilitet ind i spillet. Perioderne med stress og mange fejl har ødelagt helhedsindtrykket fra store perioder af kampene, hvor man har spillet nogenlunde lige op med Aalborg Håndbold og BSV. De skal væk.

- Vi er stadig et nyt hold, som skal spilles sammen, og der bliver vi i perioder måske for overivrige, og det koster. Vi har ikke haft basen at falde tilbage på endnu, som gør, at vi undgår de dårlige perioder. I hver kamp og træning bliver basen dog mere og mere solid, og det bør give os gode muligheder for en sejr mod Lemvig, siger træner Kasper Christensen.

Optakt
  • Håndbold, herreligaen
  • Onsdag kl. 19.00: Sønderjyske HH - Lemvig-Thyborøn
  • Truppen: Alexander Hansen er tvivlsom med rygproblemer
  • JV tipper: 31-28

Forventer tændt Lemvig-hold

Lemvig-Thyborøn fik en god start på sæsonen, da holdet spillede uafgjort 31-31 mod KIF på hjemmebane i første ligakamp. Holdet består primært af unge spillere, men med et par rutinerede ligafolk i form af Jørgen Rasmussen og Jacob Østergaard, og holdet har med Claus Uhrenholt en særdeles rutineret ligatræner.

- Jeg forventer et meget tændt Lemvig-hold, som kommer til at spille med stor ærgerrighed. Jeg mener dog stadig, at hvis vi spiller ud fra vores kompetencer, så har vi et bedre spillermateriale, siger Kasper Christensen.

Til kampen er Alexander Hansen tvivlsom, efter han sad over med rygproblemer i seneste kamp. Ifølge Kasper Christensen afgøres det først kort før kampen, om han sidder over eller ej.

På papiret ligner det en tæt kamp, som SønderjyskE dog gerne skal vinde, hvis man mener alvorligt, at man vil med i slutspillet.

Nu skal SønderjyskE have sæsonens første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce