Mangel på spillere: KIF trækker sit hold fra 2. division

Unge KIF'ere som Mathias Daugård (til venstre) samt Benjamin Suman, Jeppe Larsen og Jacob Groes (i hvidt) kan ikke længere få kamptræning i 2. division. Foto: Jørgen Kirk

Mangel på spillere: KIF trækker sit hold fra 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KIF's unge håndboldligaherrer får ikke længere kamptræning i 2. division. Kolding IF har trukket både dame- og herrehold fra tredjebedste række.

KOLDING: Unge KIF-spillere kan ikke længere få kamptræning på klubbens andethold i tredjebedste række.

Klubben har trukket sit hold i både herrernes og damernes 2. division.

Ligaholdets cheftræner, Lars Frederiksen, fortæller til JydskeVestkysten, at klubben ganske enkelt har haft vanskeligt ved at stille hold. I hvert fald med spillere, der passer til niveauet i 2. division.

- For det første er jeg pisse ked af det, men vi har simpelt hen ikke haft andet valg. Mange af de hold, vi har spillet mod i 2. division, har lagt deres kampe samtidig med ligakampene, siger Lars Frederiksen.

Beslutningen om at trække holdene får også konsekvenser for KIF's herreligahold. Flere af de unge spillere, der fylder holdkortet ud for KIF, får kun ganske sporadiske minutter i benene, når KIF spiller ligakampe. Frem over kan spillere som fløjene Jacob Groes og Benjamin Suman samt bagspilleren Jeppe Larsen ikke få tiltrængt kamptræning på holdet i 2. division.

Skal spille Serie 1

Men Lars Frederiksen pointerer, at han har haft brug for dem på holdkortet i ligaen, fordi han ikke har haft andre reserver.

- Det betyder, at de tre-fire spillere, jeg har spillet med, enten skal spille med 2. division eller være med her. Liga har altid første prioritet. For hvis jeg ellers får en skade eller to under kampene, så har jeg ingen spiller, jeg kan skifte ind, forklarer træneren.

Og når ligaholdet skal bruge de unge spillere, mangler de på andetholdet.

- Vi har simpelt hen ikke nok nede fra til at rykke op. De (unge ligaspillere, red.) kan stadig spille, men de skal bare spille på andetholdet i Serie 1. Så det betyder ikke, at de ikke kan spille, men bare to rækker lavere. Så må det hold spille sig op i rækkerne med nogle unge spillere.

Mangel på spillere: KIF trækker sit hold fra 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce