Klubskifte: Fløj fra Ribe-Esbjerg skal nu spille i lyseblåt

Rasmus Nielsen har fundet sig en ny klub. Ifølge JydskeVestkystens oplysninger spiller han resten af den igangværende for SønderjyskE. Foto: John Randeris

Klubskifte: Fløj fra Ribe-Esbjerg skal nu spille i lyseblåt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger skifter Rasmus Nielsen til SønderjyskE med øjeblikkelig virkning.

JydskeVestkysten erfarer, at Rasmus Nielsen forlader Ribe-Esbjerg HH med øjeblikkelig virkning og skifter til SønderjyskE.

Hos de lyseblå er der begrundet håb om spilletid for den rutinerede højre fløj, der skal erstatte Christian Jensen. Han har i det seneste stykke spillet med et læderet korsbånd og står nu foran en operation.

Ribe-Esbjerg HH, der ikke har ønsket at kommentere avisens oplysninger, græder utvivlsomt ikke ligefrem over Nielsen-exiten.

Tilbage i oktober blev Rasmus Nielsen og Søren Tau, der efterfølgende kom ud af sin aftale og skiftede til norske Elverum, smidt ud af ligatruppen.

Cheftræner Lars Walther sagde i den forbindelse, at det skyldtes, at man ønskede at spille smallere og derfor skulle bruge færre spillere i kampene.

Men sandheden var ifølge JydskeVestkystens kilder en ganske anden. Nielsen og Tau, der begge fik meget begrænset spilletid, havde nemlig optrådt illoyalt og forsøgt at piske en negativ stemning op omkring klubbens nye cheftræner.

Efterfølgende har Ribe-Esbjerg HH og Rasmus Nielsen ihærdigt forsøgt at finde en ny klub til den 29-årige fløjspiller, der tidligere i karrieren har repræsenteret Århus Håndbold og BSV.

Og nu har SønderjyskE altså bidt på. Det ønsker sportsdirektør Simon Lindhardt dog ikke at bekræfte.

- Vi har et problem på den position, som vi skal have løst, og det er helt klar noget, vi arbejder på lige nu.

Kan du bekræfte, at det er Rasmus Nielsen fra Ribe-Esbjerg?

- Jeg ønsker ikke at forholde mig til konkrete navne, men vi har snart en løsning.

Rasmus Nielsen kom til Ribe-Esbjerg HH i sommeren 2016. I den første sæson spillede han rigtig fint, da klubben toppræsterede og sensationelt nåede frem til en DM-semifinale.

Klubskifte: Fløj fra Ribe-Esbjerg skal nu spille i lyseblåt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce