KIF-træner om Boesen-afsked: Lasse er en god kammerat

Lars Frederiksen kalder sin nu tidligere makker, Lasse Boesen, for hjertelig og loyal. Foto: Ole Nielsen

KIF-træner om Boesen-afsked: Lasse er en god kammerat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KIF-træner Lars Frederiksen skal have ny assistent og vægter håndboldfaglighed højere end KIF-tilhørsforhold.

KOLDING: Lars Frederiksen og Lasse Boesen fik et år som vaskeægte KIF-duo på trænerbænken. Et år, cheftræneren ser tilbage på med glæde og stolthed.

- Lasse og jeg har haft et godt forhold, og vi synes heldigvis også selv, at vi har været med til at lave et godt resultat i klubben i forhold til de omstændigheder, der har været, siger Frederiksen, der skal finde en ny assistent efter afskeden med Lasse Boesen.

Det behøver ikke være en tidligere KIF'er.

- For mig handler det mere om, at den person, der kommer, har nogle håndboldmæssige kvaliteter. Så må jeg have hovedopgaven som den, der skal prøve at bringe værdierne videre, siger Frederiksen.

- Jeg har i bund og grund ikke snakket med nogen. Det er forholdsvis nyt for mig, men jeg har selvfølgelig haft tanken om, at det kunne blive muligheden.

Hjertelig og loyal

Lars Frederiksen kommer til at savne både faglige og menneskelige egenskaber hos Lasse Boesen.

- Der er ingen tvivl om, at han har KIF-hjertet langt inde under huden på alle mulige måder, og jeg tror, det er godt for ham at få tingene lidt på afstand. Jeg ved, at døren altid står åben for ham, hvis han tænker, at han ikke er færdig med KIF, siger Frederiksen.

- Lasse er et ikon på mange områder. Han er én, der både er hjertelig, totalt loyal som assistenttræner og bare vil klubben alt det bedste. Det fornemmer man tydeligt. Der er rigtig mange, der ikke har haft de egenskaber, som Lasse har. Og så er han en god kammerat også, bemærker KIF-træneren.

Selv om der i næste sæson vil sidde en ny assistent ved Frederiksens side, vil han næppe komme til at kigge langt efter sin gamle makker.

- Døren står altid åben for ham, og han har også sagt, at han bestemt ikke vil afvise at komme tilbage. Han kommer også til at sætte sine fødder her alligevel, for han har børn, der spiller i klubben, pointerer Frederiksen.

KIF-træner om Boesen-afsked: Lasse er en god kammerat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce