Boysen anbefaler: Disse kampe skal du se i tv

Skjerns Bjarte Myrhol er anfører på det norske landshold, der vandt sølv ved seneste VM. Nordmændene indleder jagten på en ny medalje mod Tunesien. (Foto: Åserud, Lise/Ritzau Scanpix)

Boysen anbefaler: Disse kampe skal du se i tv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ribe-Esbjergs Rasmus Boysen er verdens største håndboldnørd. Han følger impulserne i dansk og international håndbold døgnet rundt. Han ser alt fra lokalopgør på Balkan til ungdomslandskampe og de store opgør fra Europas bedste ligaer. JydskeVestkysten har bedt den vestjyske håndboldspiller pege på tre tv-kampe fra VM, du ikke må snyde dig selv for i de kommende dage.

Brødtekst

Boysens VM
Rasmus Boysen er professionel håndboldspiller hos Ribe-Esbjerg HH.

Han har en fortid hos TM Tønder, Skjern og på det danske ungdomslandshold.

Den 26-årige ringkøbingenser følger dansk og international håndbold i alle døgnets timer.

Han har under VM sagt ja til at agere ekspert og giver her sit bud på en række spillere, der er værd at lægge mærke til under VM-slutrunden i Danmark og Tyskland.

Island-Kroatien

11. januar

Gruppe B

18.00: Island - Kroatien

Olympiahalle, München

TV2 Sport

Der forventes rigtig mange kroatiske fans i München, der kun ligger 500 kilometer fra den kroatiske hovedstad, Zagreb. Det er altid sjovest at se håndbold, når der er liv på lægterne. Derudover er det en vigtig åbningskamp for begge mandskaber, og foruden en række spillere fra den danske liga, kan du opleve verdensstjerner som Aron Palmarsson, Domagoj Duvnjak og Luka Cindric.

Tunesien-Norge

11. januar

Gruppe C

20.30: Tunesien - Norge

Jyske Bank Boxen, Herning

TV2 Sport

Opgøret fra den danske VM-gruppe kommer til at give dig et indblik i niveauet på de to største konkurrenter til Danmark i gruppen. Norge har flere spillere, der optræder eller har optrådt i danske klubber.

Tyskland-Brasilien

12. januar

Gruppe A

18.15: Tyskland-Brasilien

Mercedes-Benz Arena, Berlin

DR2

Kampen bliver den første alvorlige test for de tyske værter, der har noget at bevise efter sidste slutrunde. Brasilien er et seværdigt hold, der spiller anderledes håndbold i forhold til, hvad vi er vant til i Europa.

Boysen anbefaler: Disse kampe skal du se i tv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce