75.000 gode grunde til at vinde nedrykningsspillet

Ribe-Esbjerg tager mandag aften imod SønderjyskE i nedrykningsspillet. Sønderjyderne har revanche til gode, efter de tabte begge kampe i grundspillet med to mål.Arkivfoto: Ludvig Dittmann

75.000 gode grunde til at vinde nedrykningsspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udefra set kan det nuværende nedrykningsspil godt mangle spænding. HC Midtjylland rykker ud, og dermed er der ikke noget at spille for. Men på ledelsesgangen hos SønderjyskE og Ribe-Esbjerg vil man ikke tage noget for givet, inden midtjyderne er distanceret. Derudover vil de også gerne have fat i pengepræmien på 75.000 kroner, der er til det bedste hold i nedrykningsspillet.

Optakt: Hverken Ribe-Esbjerg eller SønderjyskE rykker ud af håndboldligaen. Selvom ingen af holdene er sikre matematisk, kan de to hold kun komme i fare for nedrykning, hvis konkurstruede HC Midtjylland laver et regulært mirakel.

Derfor kan mandagens kamp mellem de to sydjyske hold udefra set godt se ud til at mangle spænding og intensitet. Men det er langt fra tilfældet.

På ledelsesgangen er der mange gode argumenter for at tage de resterende kampe seriøst. Vinderen af nedrykningsgruppen får 75.000 kroner.

- Vi står i en situation, hvor vi som klub og hold har lyst til at revanchere os. Derfor bliver det blandt andet rigtig spændende at se, hvordan vi håndterer det her mod Ribe-Esbjerg. Derudover ville det være rigtig dejligt at vinde de her penge, siger Simon Lindhardt, der er sportsdirektør i SønderjyskE.

Hos Ribe-Esbjergs sportschef, Sune Agerschou, er fokus i højere grad på overlevelse frem for en pengepræmie.

- Hver eneste krone tjent, er en krone tjent. Og jeg vil ikke forklejne de 75.000 kroner, men de er ikke det afgørende. Det er mere betydningsfuldt, at vi forbliver i ligaen, siger sportschefen.

Optakt
Håndbold, ligaen mænd, nedrykningsspillet

Mandag 19.00: Ribe-Esbjerg HH - SønderjyskE, Blue Water Dokken

Trupperne:

Hos Ribe-Esbjerg er Rasmus Boysen formentlig helt klar. Han var tvivlsom til seneste opgør i Skanderborg, men spillede en del af alligevel. Hos SønderjyskE forventes ingen ændringer i forhold til onsdagens pligtsejr over HC Midtjylland.

JV tipper: 27-25

Intet er givet

Selvom ingen af klubberne bør komme i problemer, vil ingen af de to ledere vide sig sikker, førend HC Midtjylland er endegyldigt distanceret.

- Det er så vigtigt for SønderjyskE at fortsætte i ligaen, så det er rigeligt spændende for os. Jeg tager ikke noget for givet, men når vi vinder over HCM med 12 mål, og de skal vinde fire point på os, så er det klart, at det gør de nok ikke, siger Simon Lindhardt.

I Vestjylland ville Sune Agerschou helst være foruden nedrykningsspillet. Men når nu Ribe-Esbjerg skal spille kampene, handler det om at få sikret overlevelse hurtigst muligt.

- Det ville være en meget stor sensation, hvis HC Midtjylland vandt en kamp eller to. Men jeg har set sensationer i sport tidligere, så intet er givet. I forhold til motivationen så er det forbliven i rækken, der er klart det vigtigste, siger sportschefen

75.000 gode grunde til at vinde nedrykningsspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce