Radiohead aflyser i Europa

Foto: All Over Press

Radiohead aflyser i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sammenstyrtningsulykken i Toronto sidste weekend får nu konsekvenser for Radioheads fans uden for Canada. Gruppen har i dag aflysrt en stribe koncerter i Europa.

Ulykken i Downsview Park kostede Radioheads trommetekniker Scott Johnson livet og hans død var et hårdt slag for musikerne, men der er også andre årsager til aflysningerne.

»Samtidig med at vi alle forsøger at håndtere chokket og sorgen over denne forfærdelige ulykke, er der mange praktiske ting, vi må forholde os til«, hedder det i en udtalelse.

På den praktiske front spiller det ind, at en del af Radioheads avancerede lysanlæg blev ødelagt, da den tre etager høje scene styrtede sammen.

Det engelske rockband aflyser syv planlagte koncerter i Tyskland, Italien og Schweiz, men lover at gennemføre dem på et senere tidspunkt. »Vi stiler efter at offentliggøre nye datoer på onsdag den 27. juni og vi skal også nok informere jer om, hvordan I kan få jeres penge tilbage, hvis I ikke kan komme de dage, vi vælger«, skriver gruppen, som også takker fansenes for deres støtte og forståelse.

Radiohead skulle have sat punktum for en nordamerikansk turné i Toronto lørdag aften, men koncerten blev aflyst.

Gruppen endnu ikke ankommet til Downsview Park, da den øverste del af scenen styrtede sammen og dræbte Johnson på stedet. Desuden blev tre scenearbejdere kvæstet.

Teknikere fra det canadiske arbejdsministerium efterforsker fortsat ulykken og forsøger at placere ansvaret

Radiohead aflyser i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.