Paul McCartney gift igen

Foto: All Over Press

Paul McCartney gift igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Paul McCartney har giftet sig igen. Den tidligere Beatle sagde ja til sin forlovede Nancy Shevell i går - på den dag, hvor hans afdøde gruppekammerat John Lennon ville være fyldt 71 år.

Parret blev borgerligt viet på det gamle rådhus Old Marylebone Town Hall i London, hvor McCartney tilbage i 1969 giftede sig med sin første kone Linda.

Da den nybagte Lady McCartney er jøde, blev parret foinden velsignet i en lokal synagoge - en højtidelighed der fandt sted lørdag aften.

Ved søndagens bryllup bar bruden en enkel hvid kjole, der var kreeret af gommens datter Stella McCartney, som også var blandt gæsterne sammen med den tidligere Beatles-trommeslager Ringo Starr.

McCartneys bror Mike var forlover og hans syvårdige datter Beatrice var brudepige.

Efter vielsen blev de nygifte mødt med hurraråb og lykønskninger fra den folkemængde, der havde samlet sig uden for rådhuset.

Bryllupsfesten blev holdt hjemme hos McCartney i London-bydelen St John's Wood, hvor der var rejst et stort telt i haven.

Det er tredie gang, rockveteranen indtræder i ægtestanden. Hans første kone døde af brystkræft i 1998 og hans andet ægteskab med Heather Mills endte for tre år siden i en forbitret skilsmisse, der kostede den nu 69-årige sanger et tocifret millionbeløb.

Paul McCartney gift igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.