Olsen-Banden er med i nyt Anders And-blad

Anders And møder Olsen-Banden i næste uges Anders And-blad.
Foto: Egmont

Olsen-Banden er med i nyt Anders And-blad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkene bag Anders And og Co. har fundet opskriften på salgssucces. I næste nummer er Olsen-Banden med for at fyre op under salget.

Anders And-bladet blev revet ned af hylderne, da Anders og Ungerne i bladet fra den 16. september gæstede Danmark og mødte både dronningen, statsministeren og Sidney Lee. Nu forsøger folkene bag Anders And at gentage succesen.

Det sker i næste uges nummer af bladet, hvor Anders And møder Danmarks nationalforbrydere i form af Olsen-Banden.

I det nye nummer søger Anders And hjælp hos Olsen-Banden, da han ved et uheld kommer til at låse sig ude af Onkel Joakims pengetank, selv om han skulle passe på sin gnieronkels penge.

Egon Olsen og co. viser sig dog ikke at være til at stole på, og pludselig kommer Bjørnebanden også ind i billedet.

Historien kommer som et led i forsøget på at genrejse Anders And-bladets popularitet i Danmark. Salget har på det seneste svigtet kraftigt, men Egmont Serieforlaget ser ud til at have fundet opskriften på succes.

Bladet "Turen går til Danmark" fra 16. september blev udsolgt i 3321 butikker landet over, og mange interesserede har siden forgæves forsøgt at få fingrene i et eksemplar.

Andeby er kendt for at være beboet af alle mulige væsner - især ænder - men ikke af rigtige mennesker. Egon, Benny og Keld bliver dog ikke andebyficeret og gjort til dyr, men optræder i det nye nummer som rigtige mennesker.

I "Turen går til Danmark" måtte Lars Løkke Rasmussen og Sidney Lee lide den skæbne at blive gjort til grisebasser i skikkelse af figurerne Lars Grynte Grismussen og Slibri Lee.

Anders And-historien udkommer i øvrigt samme dag, som en ny animationsfilm med Olsen-Banden får premiere i landets biograf. Bladet udgives torsdag den 14. oktober.

Olsen-Banden er med i nyt Anders And-blad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.