SønderjyskE-lejr: Vi kæmpede dem ned

SønderjyskE-lejren var glade for, at det simple spil gav pote i kampen mod Vendsyssel. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE-lejr: Vi kæmpede dem ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spillere og træner var efter kampen mod Vendsyssel lettede over, at man igen fik en sejr i hus efter to nederlag i træk. Tilgangen var mere simpel, og det vil man holde fast i.

Sejr: Det var en stor forløsning for SønderjyskE, da man fredag aften fik tre point mod Vendsyssel efter to nederlag i træk. Specielt kampen mod EfB havde gjort ondt, og derfor var det ekstra vigtigt for holdet at få revancheret sig mod en anden oprykker.

Det betød blandt andet en formationsændring til en 4-2-3-1 i stedet for 4-4-2. Cheftræner Claus Nørgaard begrundede efter kampen ændringen på følgende måde:

- Vi ville give Mart mere plads oppe foran til at løbe i rum, og så ville vi gerne have nogle mellemrumsspillere ind, når vi spillede lidt mere på lange bolde.

En sejr giver jo altid træneren ret, og han var efter kampen også godt tilfreds med formationsændringen og den ændrede taktik med fire nye i startopstillingen og mere fokus på fight og lange bolde.

- Vores tilgang var, at vi skulle kæmpe dem ned. Så vidste vi, at chancerne nok skulle komme i 2. halvleg, og det gjorde de også.

Absalonsen: Vi skal spille mere simpelt

Oplægger til 1-0-målet var Johan Absalonsen, som svingede hjørnesparket ind i hovedet på Kees Luijckx fra venstre.

- Vi havde virkelig sat os på spillet og havde så mange lige ved og næsten-situationer, så jeg var begyndt at frygte, at Vendsyssel skulle score på en kontra og vinde 1-0. Derfor var det også en kæmpe lettelse at se bolden gå ind.

Johan Absalonsen var i kampen tilbage på sin mere vante plads på venstrekanten, og efter kampen erkendte han også, at han følte sig mere tilpas på den plads, som han har spillet de sidste ti år. Han var også godt tilfreds med ændringen til lidt mere simpelt spil, som han mener er afgørende for SønderjyskE.

- Vi fik lært af EfB-kampen, at vi ikke skal spille lige til kontrakniven. Vi skal spille mere simpelt og vinde vores dueller. Det går bedst for os med fysik og hårdt arbejde. Vi skal vinde kampene, fordi det er os, der investerer mest. Vi skal ikke spille tiki-taka, det er der meget få hold, der kan, sagde Johan Absalonsen.

SønderjyskE-lejr: Vi kæmpede dem ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce