Kiel punkterede optimismen i Hamborg

HSV og træner Christian Titz fik en katastrofal sæsonstart med et 0-3-nederlag hjemme til Holstein Kiel. Arkivfoto: REUTERS/Morris Mac Matzen

Kiel punkterede optimismen i Hamborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2. Bundesliga blev fredag aften sparket i gang med en nordtysk duel mellem Holstein Kiel og Hamburger SV. For Hamburger SV blev det til et choknederlag.

Nedtur: Bedst som HSV-fans endelig troede, at fremtiden så lys ud til genstarten i 2. Bundesliga med dygtige unge spillere og en træner med en offensiv spillestil, fik man sig en slem forskrækkelse.

Intet mindre end 3-0 tabte man hjemme til den nordtyske nabo fra Holstein Kiel i sæsonpremieren. HSV indledte ellers kampen stærkt med gode kombinationer, hvilket også førte til flere store chancer, som burde have ført et mål eller to med sig. Chancerne blev ikke udnyttet, og i stedet fik Kiel ædt sig ind i kampen, og det var bestemt ikke ufortjent, da Kiel ti minutter efter pausen kom foran med 1-0. I slutfasen blev føringen øget til både 2-0 og 3-0, og nedturen var total for storebror HSV.

Senest efter kampen må det stå klart for alle i og omkring klubben, at målet om en hurtig tilbagevenden til den bedste tyske række bliver en lang kamp, som vil kræve maksimalt fokus fra alle.

Alligevel må det være meget bekymrende for træner Christian Titz og hans unge hold, at der ikke skulle mere til, før at korthuset væltede, og man faldt helt sammen i slutningen af kampen.

Efter kampen havde flere af spillerne, da også svært ved at finde et passende svar på, hvad der gik galt.

- Nederlaget er svært at beskrive med ord. Vi begyndte godt og bør komme foran. Efterfølgende spiller vi ikke mere som et hold. Vi kommer ikke ind i nærkampene, træffer for mange dårlige beslutninger og tillod os for mange fejlafleveringer. Vi svigtede som kollektiv, sagde midtbanespiller Lewis Holtby til HSVs egen hjemmeside efter kampen.

Hamburger SV - Holstein Kiel
  • Hamburger SV - Holstein Kiel 0-3 (0-0): 0-1 Jonas Meffert (56.), 0-2 David Kinsombi (78.), 0-3 Mathias Honsak (90.)
  • Hamburger SV møder i næste runde SV Sandhausen på udebane søndag den 12. august kl. 13.30.
  • Holstein Kiel tager imod 1. FC Heidenheim også søndag den 12. august kl. 13.30.

Overraskende god start for Holstein Kiel

En mislykket sæsonstart for HSV var en særdeles vellykket en af slagsen for Kiel. Mange har spået klubben en svær sæson, efter man har mistet flere af de bærende kræfter i forhold til sidste sæson, hvor man blev nummer tre i 2. Bundesliga, og desuden har fået ny træner og sportschef.

Men Kiel viste sig stærkt frem i Hamborg, og specielt den sydkoreanske nytilgang Lee Jae-sung var en evig trussel for HSVs forsvar, og han kronede sin optræden med to assists.

- Fra starten af kampen spillede vi med for lidt mod og gav bolden for hurtigt væk. Efter 20 minutter kom vi bedre med, og i 2. halvleg spillede vi fantastisk. Vi tillod ikke HSV at få ro og pressede HSV-spillerne til at begå fejl, sagde Kiels træner Tim Walter til HSVs hjemmeside.

Så mens optimismen kan blomstre i Kiel, venter der noget af en opgave for træner Christian Titz med at få draget de rigtige konklusioner og få bygget de unge spillere op igen. Den store optimisme omkring klubben fik en slem punktering med den forfejlede sæsonstart.

Kiel punkterede optimismen i Hamborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce