Haysen vil ikke udelukke flere handler

Hans Jørgen Haysen er godt tilfreds med truppen hos SønderjyskE, men udelukker ikke, at der kan ske mere i transfervinduet. Arkivfoto: Christer Holte

Haysen vil ikke udelukke flere handler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskEs sportschef Hans Jørgen Haysen er godt tilfreds med at have hentet den offensive tilgang, man ledte efter. Man vil dog fortsat have øjnene på markedet helt frem til, når transfermarkedet lukker 31. august.

Transfer: Tirsdag kunne SønderjyskE præsentere den længe ventede offensive tilgang i form af 20-årige Alexander Bah fra HB Køge. En spiller, som man havde haft kig på længe, men hvor det nu lykkedes at få enderne til at nå sammen.

- Der er jo en part, der skal sælge, som det skal passe, og så skulle prisen også lige blive den helt rigtige, før det kunne lykkes. Jeg synes, at det er en god ting, at man har kunnet lide hinanden gennem længere tid, for så er chancen også større for, at man er et godt match, siger Hans Jørgen Haysen, sportschef i SønderjyskE.

Det er en spiller, som Hans Jørgen Haysen forventer vil kunne gå ind på holdet ret hurtigt, og allerede måske i de kommende kampe kunne komme ind og få nogle minutter. Han understreger dog, at det selvfølgelig er trænerens beslutning.

- Alexander er allerede i fuldt gear og har spillet to kampe i 1. division, hvor han har gjort det godt. Så han skal bare ind og byde sig til. Han er en ung mand, som allerede har prøvet meget med over 60 divisionskampe og diverse ungdomslandskampe, siger Hans Jørgen Haysen.

SønderjyskEs transfervindue
  • Tilgange: Johan Absalonsen (Adelaide United), Alexander Bah (HB Køge), Mart Lieder (FC Eindhoven), Victor Smedsrud (U19), Teit Jacobsen (retur efter endt leje, HB Torshavn)
  • Afgange: Mikael Uhre (Brøndby IF), Emil Scheel (Viborg FF), Simon Kroon (Östersunds FK), Sakari Mattila (kontraktudløb)

Kan komme yderligere tilføjelser

Selvom Alexander Bah var den offensive tilgang, som man havde ledt efter, så vil sportschefen ikke udelukke, at der kan komme yderligere en tilføjelse til truppen. I første omgang regner han dog med, at der skal være et par afgange, før det kan komme på tale.

- Vi skal ikke være flere spillere, end vi er nu. Vi har en rigtig god trupstørrelse, og derfor skal der nok ske noget den anden vej, før vi vil gøre noget. Der kunne være nogle spillere i truppen, som måske trænger til spilletid, siger Hans Jørgen Haysen.

Her hentyder Hans Jørgen Haysen formentlig til nogle af de unge spillere i truppen, som på det seneste har haft svært ved at få spilletid, ligesom man også længe har forsøgt at komme af med Silas Songani og Marko Mitrovic.

Overordnet er Hans Jørgen Haysen dog godt tilfreds med truppen, selvom man ikke har fået de point, man havde håbet på i sæsonens første kampe. Spillet har dog været til mere, og derfor får den magre pointhøst ikke Hans Jørgen Haysen til at ryste på hånden.

- Jeg er meget meget skuffet over pointhøsten, men vi har en rigtig god trup med mange dygtige, unge spillere. Det får pointhøsten mig ikke til at ændre holdning til, fortæller Hans Jørgen Haysen.

Transfervinduet lukker i Danmark den 31. august klokken 23.59.

Haysen vil ikke udelukke flere handler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce