EfB'er: Giv os Kolding IF

Jacob Lungi Sørensen er glad for at vinde på, hvad han selv kalder "en halvdårlig dag". Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

EfB'er: Giv os Kolding IF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EfB slog onsdag aften SønderjyskE ud af pokalens ottendedelsfinale i en kamp, der blev afgjort i forlænget spilletid af vestjydernes Agus Garcia.

Rettelse: Det fremgik tidligere, at Agus Garcia scorede på frispark. Det er forkert, han scorede på hovedstød. Det var hans holdkammerat Adrian Petre, der scorede direkte på frispark. JydskeVestkysten beklager fejlen.

Pokalbrag: SønderjyskE blev slået ud af ottendedelsfinalen i pokalturneringen, og nu håber EfB's Jacob Lungi Sørensen, at pokalsensationen Kolding IF venter i kvartfinalen.

- Det er godt at vinde på en halvdårlig dag. Jeg synes, vi virkede lidt trætte, hvilket skyldtes vores hårde kamp mod FC Midtjylland i søndags. SønderjyskE's mål til 1-0 virkede opkvikkende på os, og jeg synes, vi efterfølgende kom med mere. I den forlængede spilletid så det godt ud, og jeg er meget tilfreds med, at vi scorer to mål på to standardsituationer. Det har det ellers haltet lidt med hos os. Jeg er rigtig glad for at være videre til kvartfinalen, og Kolding IF kunne selvfølgelig være en ønskemodstander i næste runde, men nu glæder jeg mig i hvert fald til at slappe af i et par dage, sagde Lungi Sørensen efter kampen.

Det blev spanske Agus Garcia, der med et hovedstødmål sikrede vestjyderne sejren i overtiden. Og det var han ualmindeligt glad for efterfølgende. Han havde nemlig ikke spillet siden Vejle-kampen, hvor han fik et rødt kort.

- Jeg har det rigtig godt, for jeg har ikke spillet de seneste kampe, og nu fik jeg muligheden for at hjælpe holdet og score sejrsmålet. Det er det vigtigste lige nu, fortalte Agus Garcia umiddelbart efter slutfløjt.

Spanieren fejrede scoringen med at tage en tur ud til publikum med tommelfingeren i munden, og det var ikke helt tilfældigt.

- Jeg tænkte på min nyfødte søn. Jeg har prøvet at score et mål for ham så mange gange uden held, men i dag lykkedes det. Jeg er så glad både for det og for min kone og søn, fortalte Garcia med henvisning til sin fem måneder gamle søn Lucas.

Og nu vil han hele vejen til Parken.

- Det er meget vigtigt for klubben. Vi har lavet store ting indtil videre i sæsonen. Ingen havde forventet det fra os. Jeg føler, at vi laver et fantastisk stykke arbejde. Vi arbejder hårdt, træner op og dette er nøglen. Vi er i kvartfinalen, og nu vil vi vinde det hele, sagde han.

Jeg tænkte på min nyfødte søn. Jeg har prøvet at score et mål for ham så mange gange uden held, men i dag lykkedes det.
Agus Garcia, matchvinder

Skuffet "bøddel"

Det var en tydeligt skuffet Alexander Bah, der så tilbage på pokalnedturen.

- Jeg føler ikke så meget lige nu. Jeg er irriteret over at tabe - især på den her måde, når det vrimler med chancer. Jeg tror, vi vinder 3 eller 4-0 på et tidspunkt, så det er sindssygt bittert, at de scorer på to dødbolde.

- Vi mangler jo bare at putte den ind. Det sidste held. Jeg synes egentlig, at vi opsøger det, men det er lige forbi stolpen eller lige på målmanden, som også har nogle gode redninger, må man sige. Vi mangler lige den sidste finesse, men vi spiller sgu godt ellers, synes jeg, sagde han.

Det smertede ham særligt, at det var ham, der lavede det frispark, som gav vestjyderne et mål.

- Det irriterer mig meget. Når vi taber på den her måde, hvor vi vrimler i chancer, og de vel har de to chancer i den ordinære spilletid. Så det er sindssygt bittert. Jeg hader det. Det kan jeg slet ikke klare, sagde en meget berørt Alexander Bah.

EfB'er: Giv os Kolding IF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce