Well done, Rybners

Tre af de otte HTX klasser, der skal dyste om at blive landet dygtigste til engelsk i næste måned kommer fra Rybners HTX. Foto: PR

Well done, Rybners

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I et finalefelt på otte gymnasieklasser er tre fra Rybners HTX, når landets bedste engelskklasse skal kåres i april i København.

Esbjerg: Hele tre engelskklasser fra Rybners HTX skal til EF English Championship i København om en lille måneds tid.

I alt deltager otte gymnasieklasser fra hele Danmark i den store finale, og finalen byder både på den sidste og afgørende engelsktest samt underholdning og foredrag.

Konkurrencen begyndte tidligere på året, hvor første runde blev holdt på skolerne, der havde tilmeldt sig konkurrencen.

5.000 elever deltog i den første prøve, der bestod af to sektioner. Baseret på de resultater er 200 elever fra hele landet blevet inviteret til den store finale. Ud af de 200 er hele 77 elever fra Rybners.

Fagligt stærke

- Vi er superstolte af, at vi kan sende tre klasser med videre til finalen, siger rektor på HTX Karen Munk Rasmussen.

- Det er et cadeau til vores dygtige undervisere i faget, som arbejder dedikeret og målrettet på at lave spændende og lærerrig undervisning i engelsk.

Rybners HTX har engelsk som obligatorisk fag på B-niveau, men mange vælger at tage engelsk som valgfag på A-niveau under deres uddannelse.

Den ene klasse, der skal afsted til København, er en valgfagsklasse med engelsk på A-niveau. De to andre klasser har engelsk på B-niveau.

Fokuserede elever

Det er ikke mere end halvanden måned siden, at EF language Campus var forbi Rybners HTX for at afvikle første del af konkurrencen.

Computerne stod på rad og række, og headsettet var på ørene til de 25 minutters læsning og de 25 minutters lytteøvelser. Udover, at første del af testen var en mulighed for at kvalificere sig til videre deltagelse i konkurrencen og finalen, var formålet også helt praktisk at give både elever og lærere en indikation af niveauet.

- Eleverne gik fokuseret og arbejdsomt i gang med øvelserne. De tre klasser er meget ivrige efter at klare sig godt i finalen, og de kan ikke stoppe med at snakke om det, siger HTX-underviser Ryan Jason Durst, der er tovholder på projektet.

Dysten om at blive Danmarks bedste klasse til engelsk afgøres 5. april 2019 midt i København.

Well done, Rybners

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce