WeDoBurgers er lukket i Esbjerg


WeDoBurgers er lukket i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den ambitiøse burgerkæde WeDoBurgers overlevede mindre end et halvt år i Jernbanegade i Esbjerg.

Esbjerg: Burger-kæden WeDoBurgers indtog denne sommer Esbjerg med lange køer, gratis cheeseburgere og tusindvis af kunder på åbningsdagen, men mindre end et halvt år senere er WeDoBurgers nu lukket på adressen i Jernbanegade.

Da WeDoBurgers åbnede i Esbjerg, oplyste medindehaver Christoffer No til JydskeVestkysten, at burgerkæden havde kigget på Esbjerg igennem længere tid:

"Byen er landets femtestørste, og personligt synes jeg, byen fortjener en endnu bredere take-away scene. Så jeg er overbevist om, at vi har noget at bidrage med i Esbjerg," lød det dengang fra Christoffer No, der driver kæden med den tidligere musikalske barnestjerne Daniel Sørensen, kendt som Danny Kool.

Men i dag erkender medindehaver af WeDoBurgers, at omsætningen i Esbjerg ikke levede op til forventningerne. Ifølge Christoffer No fik WeDoBurgers ikke så godt fat i Esbjerg, som man har haft i de andre byer, ligesom man på grund af omstruktureringer ikke længere havde mulighed for at investere mere i Esbjerg-restauranten.

Christoffer No håber dog, at kunne vende retur en dag - måske med en beliggenhed, som er mere central og med mere trafik.

WeDoBurgers arbejder lige nu på at åbne i Aarhus, hvor burgerkæden tidligere har haft en restaurant placeret, men indtil videre åbner man et midlertidig spisested ved Tivoli Frihedens julemarked.

Udbuddet på burger-markedet i Esbjerg er igennem det seneste år vokset markant - både i form af caféer og nye burgerrestauranter.   

WeDoBurgers har stadig restauranter i Aalborg og København.

 

WeDoBurgers er lukket i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce