Vejrup-elever bliver en del af MGP 2018

Der er garanti for fest og farver, når der afholdes MGP. I 2016 var det blandt andet med Sofie og Augusta, med sangen "Den sødeste dreng", og når det lørdag 17. februar 2018 finder sted i Gigantium i Aalborg, så bliver det med direkte forbindelse til hallen i Vejrup, hvor der er stor MGP-fest. Arkivfoto

Vejrup-elever bliver en del af MGP 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor MGP-fest i Vejrup-Endrup Fritidscenter med guld, glimmer og masser af børn kommer for en stund på landsdækkende tv, når elever fra Vejrup Skoles 6. klasse bliver Vejrups stemme i det landsdækkende musikshow for børn.

VEJRUP: Vejrup/Endrup Fritidscenter lægger lokaler til et brag af en fest, når Borgerforeningen inviterer til fællesspisning og MGP-fest i Fritidscentret for både børn som voksne.

Det sker 17. februar, når MGP 2018 bliver sendt direkte fra Gigantium i Aalborg, og her får festen i Vejrup en lille rolle i det store børne-grandprix.

- Vi synes simpelthen ikke, vi skal sidde hjemme foran hver sit fjernsyn og heppe med. Derfor pynter vi op til fest med guld og glimmer i den lille sal, hvor der sættes storskærm op, så vi alle kan følge med, fortæller borgerforeningens formand, Harriet Jørgensen. Alt sammen sker der som en del af, at det allerede i november lykkedes Bjarne Donslund fra Borgerforeningen at få en aftale i stand om en varm linje til arrangørerne fra DR, der i løbet af aftenen vil sende via livestream fra fritidscentret, hvor et par elever fra Vejrup Skoles 6. klasse skal være Vejrups stemme med live-kommentarer fra Vejrup.

- Vi opfordrer børnene til at gøre lidt stads af påklædningen, og der er præmier til dem, der rammer mest plet i bedømmelsen af MGP'et. Vi har nok også præmier til bedst udklædte børn, bedste disco-udklædning og sjoveste udklædning. Vi skal kort sagt ha' en rigtig dejlig fest ud af det, siger Harriet Christensen.

Vejrup-elever bliver en del af MGP 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce