Værkstedsejer efter branden: Min drøm er knust

Det var en trist syn, der mødte værkstedsejer Gangin Hussein fra Esbjerg efter branden fredag aften. De fem biler, der var i bygningen, da branden opstod, er alle brændte, og nøgler og registreringspapirer til de syv-ti biler, som står linet op uden for værkstedet, befandt sig på kontoret, der også er brændt. Foto: Bjarne Andersen

Værkstedsejer efter branden: Min drøm er knust

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gangin Hussein i Esbjerg mistede fredag aften sit autoværksted i Sædding til meterhøje flammer. Han føler sig knust og ved ikke, hvordan han skal komme videre med bilreparationer og papirarbejde.

Esbjerg: Fredag aften opstod en voldsom brand i et autoværksted i Sædding, og det var ikke kun bygninger og biler, der brændte: Det gjorde en livsdrøm også.

Værkstedets ejer, Gangin Hussein fra Syrien, siger:

- Det er ikke kun værkstedet, der er brændt. Der er også brændt noget ned i mit hjerte.

Han forklarer, at autoværkstedet på mange måder var en livsdrøm, og at der ligger masser af arbejde bag det.

- Jeg kom til Danmark fra Syrien i august 2014 og skulle først lære dansk og arbejde med biler i Danmark, før jeg kunne købe et autoværksted her. Min fætter og jeg købte det i august sidste år, og det tog tid at bygge vores egen forretning op. Det var begyndt at gå rigtig godt, og nu er det hele brændt ned. Det er meget, meget trist, siger Gangin, som fik et chok, da en kunde fredag aften ringede ham op med meldingen: Dit værksted brænder!

Det er ikke kun værkstedet, der er brændt. Der er også brændt noget ned i mit hjerte.
Gangin Hussein, ejer af autoværkstedet "Esbjerg PitStop", som er brændt
Branden
Branden i autoværkstedet "Esbjerg PitStop" i Sædding blev opdaget fredag aften klokken 18.11.Brandvæsenet rykkede ud og kunne hurtigt konstatere, at hele stedet var overtændt.

Flammerne stod flere meter op gennem tagkonstruktionen, og branden kunne ses langt væk.

Værkstedsbygningen er efterfølgende så ødelagt, at den er i fare for at styrte sammen, og derfor kan politiet her og nu ikke gå i gang med at undersøge brandårsagen.

Disse undersøgelser forventes at gå i gang i næste uge, når bygningens konstruktion er blevet understøttet.
Gangin Hussein overtog i august sidste år autoværkstedet
Gangin Hussein overtog i august sidste år autoværkstedet "Esbjerg PitStop" sammen med en fætter, der bor i Grindsted. Nu er værkstedet brændt. Foto: Bjarne Andersen
Foto: Picasa

Troede det var for sjov

- Jeg kunne ikke helt forstå, hvad kunden sagde, for jeg forstår ikke så godt dansk. Jeg troede først, at det måske var ment i sjov, men da jeg kørte ud til værkstedet, kunne jeg hurtigt se, at kunden havde ret. Jeg blev helt dårlig, da jeg så, at alting brændte, og lige nu ved jeg slet ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg skal have fat i mit forsikringsselskab, og jeg er spændt på at høre politiets bud på, hvordan branden kan være opstået, fortæller Gangin, som oplyser, at han fredag ikke havde arbejdet med noget, der kunne forårsage en brand.

- Vi havde en bil inde, som skulle svejses, men det var allerede klokken 14, og branden opstod først om aftenen. Den bil, vi havde svejset, blev kørt ud igen, så den befandt sig slet ikke på værkstedet, fortæller Gangin Hussein.

Nøgler og papirer er også brændt

Der var fem biler i værkstedet, da branden opstod, og udenfor stod syv-ti biler linet op.

- Der er ikke sket noget med bilerne, som holdt udenfor, men nøglerne og registreringspapirerne til dem var inde på kontoret, som også er brændt. På kontoret stod også en computer med alle firmaets oplysninger, og der lå en masse papirer. Det er alt sammen brændt. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal komme videre med mit papirarbejde, fortæller Gangin, som - da han boede i Syrien - arbejdede som automekaniker og har nydt at genoptage sit fag i Danmark.

Værkstedsejer efter branden: Min drøm er knust

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce