Ups: Ny bro over Kongeåen var en meter for kort

Broelementet står pænt på den nordlige side af Kongeåen. Da det skulle monterres viste det sig, at broen var en meter for kort, så den ikke passede i de betonelementer, der er lagt på hver side af det nye Kongeåstryg ved Jedsted Mølle. Foto: Kåre Welinder

Ups: Ny bro over Kongeåen var en meter for kort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag 22. september indvies storstilet projekt over Kongeåen ved Jedsted Mølle. Der er blot ét problem - den leverede bro var en meter for kort, da den tirsdag skulle monteres som sidste del af projektet.

Jedsted: - Vi har bestilt en bro, der skal gå fra den ene side til den anden. Det gør den ikke, og hvordan de så finder ud af det, det er deres problem.

Esbjerg Kommunes direktør for teknik og Miljø, Hans Kjær, er nødt til at bruge en snert af galgenhumor, når han skal forklare, hvad der gået galt i sidste fase af det storstilede projekt omkring Kongeåstryget ved Jedsted Mølle.

Esbjerg Kommune kalder det selv for et af Danmarks mest betydningsfylde projekter af sin art, og der er sendt invitationer ud til den officielle indvielse fredag 22. september, men noget er gået helt galt, fordi den bro, der skal gå over Kongeåen, er leveret en hel meter for kort.

Hans Kjær sagde onsdag eftermiddag på JydskeVestkystens forespørgsel ja til at undersøge, om sagen havde noget på sig, og torsdag vendte han så tilbage med svar på det, han til at begynde med syntes var en lidt for fantasifuld forespørgsel.

Røde ører

- Vores rådgivere og ingeniører er netop nu ved at få undersøgt, hvad der er gået galt og samtidig komme med løsningsalternativer til, hvordan problemet skal løses. Nogle i systemet må have røde ører, for vi har fra Esbjerg Kommunes side haft rådgivere på projektet, og det er her, fejlen må ligge, siger Hans Kjær, der regner med der går lidt tid inden der er fuld klarhed over, hvad der er gået galt.

- Nogle har ikke målt rigtigt, men både rådgivere og ingeniører har lovet os, at det hele er klart til indvielsen på fredag. Der skulle de have en løsning klar, men om det er en permanent eller en midlertidig en af slagsen, det ved jeg endnu ikke, siger Hans Kjær.

Ups: Ny bro over Kongeåen var en meter for kort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce