Unge idrætsudøvere hædres i Musikhuset

De unge idrætsudøvere fra Esbjerg Kommune som i det forløbne år er blevet henholdsvis danske-, nordiske-, europa- eller verdensmestre er inviteret til fest i Esbjerg Musikhus. Privatfoto

Unge idrætsudøvere hædres i Musikhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg: Fredag den 19. januar er Esbjerg Kommune traditionen tro vært ved en storstilet ungdomsidrætsfest i Musikhuset, hvor man hylder alle de unge idrætsudøvere, der har opnået topplaceringer. I år er 187 ungdomsmestre inviteret til festen, og det er 54 flere end sidste år. Blandt de 187 unge er der både jyske, danske og nordiske mestre.

Sidste år blev 133 ungdomsmestre hyldet, men i 2017 er der altså 54 unge mestre mere, der har kæmpet sig vej til pladserne øverst på sejrsskamlerne. Klubben med flest deltagere til Ungdomsidrætsfesten 2017 er Spangsbjerg IF, som stiller med 30 unge mestre, mens Esbjerg fB deltager med 24 mestre, og Esbjerg Ishockey Klub har 23 mestre med til festen. I alt er 20 klubber repræsenteret med samlet 187 ungdomsmestre til Ungdomsidrætsfesten 2017.

Topunderholdning

De 187 mestre kan se frem til en underholdende eftermiddag med cykelakrobaterne fra TrialAction og Spangsbjerg IF's dygtige gymnastikpiger og ungdomsmestre.

Aftenens konferencier er Simon Salskov, der er kendt i teater- og danseverdenen i Esbjerg Kommune. Han vil blandt andet lægge op til aftenens højdepunkt - nemlig overrækkelsen af diplomer til alle mestrene. Det er nyvalgt formand for Kultur & Fritidsudvalget, May-Britt Andrea Andersen (K).

Tre af de 187 unge skiller sig særligt ud, idet de er nomineret til prisen som Årets Boblere. Prisen hylder de talenter, der har potentiale til at blive fremtidens hovedpersoner i eliteidrætten. Det er til ishockeyspilleren Jonas Gantzel Torbensen fra Esbjerg Ishockey Klub, svømmeren Mikkel Gadgaard fra Esbjerg Svømmeklub og speedwaykøreren Tim Sørensen fra Esbjerg Motorsport. Til Ungdomsidrætsfesten bliver det afsløret, hvem af de tre unge talenter, der får prisen som Årets Bobler 2017. /exp

Unge idrætsudøvere hædres i Musikhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce