Udsolgt: Voldsom efterspørgsel på Energy-sæsonkort

Stemningen bliver intens i den kommende sæson, hvor Esbjerg Energy kun har kapacitet til 1.200 tilskuere. Næsten halvdelen er allerede fyldt ud af sæsonkortholdere nu. Foto: Arkivfoto.

Udsolgt: Voldsom efterspørgsel på Energy-sæsonkort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæsonkortene er revet væk til Esbjerg Energys kommende sæson. Flere kan dog komme til salg senere.

Esbjerg: Vigtigheden af at erhverve sig et sæsonkort til Esbjerg Energys kampe i den kommende sæson kan der næppe være tvivl om hos de esbjergensiske ishockeyfans. Esbjerg Energy melder også om alt udsolgt i denne omgang.

520 sæsonkort til esbjergensiske ishockeyfans er langet over disken på blot et par dage.

- Alle fra de tidligere sæsoner fik mulighed for at købe, og det var der mange, der ville, fortæller Esbjerg Energy direktør Peder Krogsgaard og beretter om en stigning i salget af sæsonkort i forhold til sidste sæson.

Sæsonpremiere
Esbjerg Energy åbner 2018-2019 sæsonen på hjemmebane lørdag den 15. september klokken 15.00, hvor modstanderen er Herlev Eagles.Herlev Eagles er traditionen tro ikke blandt de hold, der har flest udebanetilskuere med, samt trækker flest folk i hallen.

Ekstra sæsonkort revet væk

Efterspørgslen har endda været så stor, at Esbjerg Energy i onsdags satte yderligere 50 sæsonkort til salg. De fik hurtigt ben at gå på, så der atter meldes udsolgt.

Om der på et senere tidspunkt kommer flere til salg, afhænger af, hvor stor en andel af sponsorerne, der aftager de dertil reserverede sæsonkort, så hvor tæt på de 1.200, der er den forventede kapacitet for hallen i den kommende sæson, Energy kommer, vides ikke endnu.

- Jeg ved ikke endnu, om der bliver udsolgt. Forhåbentligt får vi stor tilgang af sponsorer, men der kommer til at være billetter til hjemmekampene.

Dørsalg

Er sæsonkortet ikke sikret, er der dog stadig mulighed for at komme ind og se ishockey i den kommende sæson. De billetter, der kommer til salg, sælges ved hallen 30 minutter før kampstart. Der vil ligeledes være et udebaneafsnit med en kapacitet på 75.

- Folk skal hjælpe os igennem og have forståelse for, at det bliver noget lidt andet, appellerer Peder Krogsgaard.

- Der vil være run på nogle af kampene, mens der vil være andre, hvor der ikke er så mange, siger Energy-direktøren med henvisning til arvefjendeopgørene mod Herning og SønderjyskE.

Udebanetilskuerne får samtidig deres egen indgang til hallen fra curlinghallen, mens der til kampene også vil være fantelt, der hvor cricketklubben har kastegrav.

Udsolgt: Voldsom efterspørgsel på Energy-sæsonkort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce