Tre hold blev nomineret til kommunens idrætspris


Tre hold blev nomineret til kommunens idrætspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ESBJERG: Som én af sine første opgaver som ny borgmester var den idrætsinteresserede Jesper Frost Rasmussen (V) onsdag morgen med til at bestemme, hvem der skulle nomineres til idrætsprisen, som vil blive overrakt i Musikhuset fredag den 2. februar. Komiteen består udover Jesper Frost Ramussen af formanden for Esbjerg Idrætsråd, Willy Grøn, og JydskeVestkystens sportsjournalist, Chris Uldahl Pedersen.

Selv om speedwaykøreren Niels-Kristian Iversen i 2017 kørte sig til sit sjette individuelle danske mesterskab i træk, var det tre hold, som blev nomineret. Det var i vilkårlig rækkefølge Ribe-Esbjerg HH, Esbjerg Energy og Team Esbjerg.

Jesper Frost Rasmussen begrundede nomineringerne og sagde blandt andet:

- For første gang i klubbens historie kom Ribe-Esbjerg HH i slutspillet og leverede i det hele taget en sæson over forventning, idet holdet først blev slået i DM-semifinalen. Med sine flotte præstationer satte klubben også herrehåndbolden på dagsordenen igen her i området.

- Det er flot at vinde det danske mesterskab i ishockey, men endnu flottere at genvinde titlen, men det var lige, hvad Esbjerg Energy præsterede i 2017 ved at slå Gentofte i finaleserien.

- Den tredje nominerede er Team Esbjerg, som ganske vist skuffede fælt i anden halvsæson, men som netop her mellem jul og nytår triumferede ved for første gang i klubbens historie at vinde pokalfinalen i Santander Cup (Final4). Det skete på trods af, at esbjergenserne i semifinalen mod FCM var bagud med hele 4-11. Team Esbjerg fik på en fantastisk fight vendt det truende nederlag med en sejr på 23-22, mens der i finalen i Jysk Arena i Silkeborg ikke var megen spænding, idet Team Esbjerg sejrede så sikkert som 31-20 over København Håndbold.

Tre hold blev nomineret til kommunens idrætspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce