Torben Pedersen er de ufaglærtes forkæmper

Torben Pedersen har 1. maj været ansat på AMU-Vest i 25 år. PR foto

Torben Pedersen er de ufaglærtes forkæmper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. maj har Torben Pedersen været ansat på AMU-Vest i 25 år. De seneste 10 år som direktør.

Esbjerg: Torben Pedersen havde ikke den store viden om voksen- og efteruddannelser, da han i 1994 søgte en stilling som uddannelseskonsulent på Specialarbejderskolen Sydvestjylland.- Det viste sig at være mere spændende, end jeg troede. Jeg kunne se en mission i at få sat fornuftige efteruddannelser i gang for ufaglærte og kortuddannede, og jeg blev grebet af det, siger Torben Pedersen i en pressemeddelelse.

1. maj har han 25-års jubilæum på AMU-Vest. De seneste 10 år som direktør.

Gennem årene er han blevet kendt som en skarp og vidende forkæmper for, at folk med svage forudsætninger, ordblindhed eller andre hindringer også har gavn af at dygtiggøre sig. I 2017 måtte Torben Pedersen appellere til politikerne om hjælp efter en voldsom nedgang i uddannelsesaktiviteterne forårsaget af blandt andet oliekrisen. Statsminister Lars Løkke Rasmussen var i Esbjerg lige efter nødskriget blev hørt, og AMU-Vest blev reddet.

Esbjerg-dreng

Torben Pedersen er også fortaler for Esbjerg, hvor han er født og opvokset.- Jeg kunne godt lide borgmesterens tale ved erhvervslivets nytårskur, hvor han gav et indblik i, hvor meget der egentlig sker i Esbjerg-området. I vores verden må vi gemme de personlige ambitioner væk og tænke på, hvad der uddannelsesmæssigt gavner byen og helheden. Hvis vi vil den udvikling, Esbjerg er inde i, skal vi finde vores vej, siger Torben Pedersen.

Torben Pedersen er gift med Lone. I 11 år har han været bestyrelsesformand for Kaj Lykke Golfklub i Bramming.

Torben Pedersens 25-års jubilæum markeres ved en reception på AMU-Vest fredag 3. maj kl. 14 til 16.30.

Torben Pedersen er de ufaglærtes forkæmper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce