To Esbjerg-webshops med i opløbet som årets brugerfavorit

Tonny Bruun (billedet) og Nicehair vandt i 2013 prisen som "Brugernes Favorit" ved E-handelsprisen. Nu er webshoppen igen nomineret. Denne gang flankeret af Kids-world, der også har base i Esbjerg. Arkivfoto: Soffi Chanchira Larsen

To Esbjerg-webshops med i opløbet som årets brugerfavorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traditionen tro uddeler netbutikkernes interesseorganisation, FDIH, hvert år en række priser til branchens bedste, og i år er to Esbjerg-virksomheder med i front.

Esbjerg: Kids-world og Nicehair er blandt de indstillede til E-handelsprisen 2018, der bliver uddelt af Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH).

De to Esbjerg-webshops er begge nomineret i kategorien "Brugernes Favorit 2018". Den eneste kategori, hvor forbrugerne selv har stået for nomineringerne. I alt 14.000 forbrugere har stemt og både Kids-world og Nicehair er endt i top 5.

- Det har været så fantastisk at mærke den opbakning, vi har fået fra vores kunder. Vi er meget taknemmelige for at have fået så mange stemmer, især når der kigges på de andre finalister, siger Annette Nielsen, medstifter af Kids-world, der siden 2012 er vækstet fra seks til 75 medarbejdere.

Med mere end 35.000 aktive varenumre på lageret, forhandler webshoppen alt til børn i alderen 0-16 år. Kids-world har i dag hjemme på Høgevej, men flytter i slutningen af april ind i et nyt domicil med 8000 kvadratmeter lager på Smedevej i Sædding.

Brugernes Favorit 2018
Kids-world.dk er en online forhandler af babytøj, børnetøj, fodtøj og interiør til børn. Virksomheden har eksisteret siden 2006 og beskæftiger i dag over 75 medarbejdere.Nicehair.dk har siden 2008 solgt hår- og skønhedsprodukter til både ind- og udland, og er i dag en af landets førende webshops indenfor beauty. Virksomheden har hovedsæde i Esbjerg, og beskæftiger cirka 40 administrative medarbejdere og 60 lagermedarbejdere.

E-handelsprisen er blevet uddelt siden 2000. Kategorierne består af faste gengangere som bedste B2C virksomhed og bedste nye e-handelsvirksomhed, men fornyes også med nye kategorier, der tager bestik af trends i e-handelsverdenen.
E-handelsprisen er blevet uddelt siden 2000 af Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH). Foto: PR
E-handelsprisen er blevet uddelt siden 2000 af Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH). Foto: PR

Et trofæ mere til hylden

Skulle Nicehair, der har hjemme på Randersvej, gå hen at vinde, vil det ikke være første gang. Danmarks største webshop indenfor skønhedsprodukter har været nomineret flere gange, og havde i 2013 også held til at tage prisen med hjem.

- Det gør bestemt ikke glæden over at være nomineret igen mindre. Det er et stort skulderklap fra kunderne, siger administrerende direktør og stifter af Nicehair Tonny Nielsen Bruun.

Helbredstjek og elektroder

De fem nominerede kan nu se frem til at besøg af markedsanalysevirksomheden Wilke og advokatselskabet Horten, der sammen foretager et grundigt helbredstjek af virksomhederne.

- Vi får ikke at vide, hvad de enkelte tests og undersøgelser kommer til at indebære. De tester formentlig vores brugervenlighed, men i i 2014 tilknyttede de også elektroder til en række køberes hjerner for at måle, hvor stor en lykkefølelse et køb i shoppen frembringer, forklarer Tonny Nielsen Bruun.

Vinderen bliver den virksomhed, der klarer sig bedst i den afsluttende analyse. Resultatet afsløres i Øksnehallen den 24. maj 2018.

To Esbjerg-webshops med i opløbet som årets brugerfavorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce