Tjek om du har sukkersyge

Esbjerg Kommune og Diabetesforeningen samarbejder om et arrangement på den officielle diabetesdag. Her kan borgerne få tjekket - ganske gratis - om de er i risiko for at udvikle type 2-diabetes. Arkivfoto

Tjek om du har sukkersyge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg: Tirsdag 14. november kan borgerne i Esbjerg Kommune få tjekket - ganske gratis - om de er i risiko for at udvikle type 2-diabetes. I både Esbjerg, Ribe og Bramming afvikles der arrangementer i anledning af Verdens Diabetesdag. Diabetes, også kaldet sukkersyg, er en sygdom, man godt kan have, uden at man mærker det. Opdages sygdommen ikke, og man dermed ikke får behandling for den, risikerer sygdommen at blive livsfarlig. Det forhøjede blodsukker er nemlig årsag til alvorlige følgesygdomme som blodpropper, nyresvigt, blindhed og amputationer. Derfor sætter Esbjerg Kommune i samarbejde med Diabetesforeningen ekstra fokus på at forebygge og opspore type 2-diabetes med tilbud om gratis risikotest.

- Type 2-diabetes er en alvorlig sygdom, der skal opdages og behandles i tide. Derfor håber jeg, at mange vil benytte sig af tilbuddet om en gratis risikotest, siger formand for sundhed & omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, Henning Ravn (V).

I Esbjerg Sundhedscenter kan man få foretaget testen fra klokken 10.30-12, og i Ribe Sundhedscenter kan man få foretaget testen i tidsrummet fra klokken 13 til 14.30. I Bramming Kultur- og Fritidscenter stod man klar allerede fra morgenstunden.   

 

Tjek om du har sukkersyge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce