Street Food ændrer holdopstillingen: To åbner og to lukker

Sammensætningen af madboder er noget, man bruger meget tid på, når der er udskiftninger i køkkenerne. Der skal være noget for enhver smag og fra hele verden. Det duer ikke, at der for eksempel er fire thaikøkkener, mener direktøren. Arkivfoto: André Thorup

Street Food ændrer holdopstillingen: To åbner og to lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ny mad på vej til Street Food Esbjergs menukort. Fredag åbner en syrisk madbod, og endnu et køkken er ifølge Streetfood-direktøren på vej. De to nye madboder erstatter Crepes Hytten og Otto's.

Esbjerg: Der er nye krydderier på vej ned i den internationale smeltedigel, der udgør Street Food Esbjerg. Fredag den 31. maj åbner Sham Food.

Sham er den arabiske betegnelse for Damaskus, som er Syriens hovedstad. Bag køkkenet står 30-årige Hassan Chwikh. Han kommer fra Aleppo i Syrien, men flygtede i 2014 og endte i Danmark. Efter en tid på Sønderborg Asylcenter kom han til Esbjerg, hvor han har arbejdet som blandt andet gulvlægger. I Syrien arbejdede Hassan i familiens bageri, og han har altid elsket at lave mad og eksperimentere i køkkenet, beretter Søren Gaj Nielsen, direktør for Street Food Esbjerg.

Han kan samtidigt afsløre, at der er endnu en nyhed på vej. Detaljerne er han dog sparsommelig med.

- Hvad det er, kan vi ikke fortælle om endnu, men det er noget, der starter med "i", siger Søren Gaj Nielsen.

Den hemmelige madbod forventes at være klar til åbning senere i juni.

Det er slut med franske pandekager i Street Food Esbjerg. Fremover kan man i stedet nyde syriske specialiteter i madboden Sham Food. Arkivfoto: André Thorup
Det er slut med franske pandekager i Street Food Esbjerg. Fremover kan man i stedet nyde syriske specialiteter i madboden Sham Food. Arkivfoto: André Thorup

To ind - to ud

De to nye køkkener erstatter den franske madbod Crepes Hytten og den tyrkiske madbod Otto's.

- Street Food er ikke en statisk størrelse. Det har aldrig været meningen, at vores køkkener skulle være permanente. Idéen med det her koncept er jo netop, at vi er en gastronomisk legeplads, hvor man kan prøve forskellige idéer af uden selv at skulle ud og investere alt hvad man ejer i lokaler, køkkenfaciliteter og personale. Når man eksperimenterer, er det kun naturligt, at nogle idéer må droppes. Derfor er det også helt forventeligt, at der er udskiftninger, har Søren Gaj Nielsen udtalt til JydskeVestkysten.

Street Food ændrer holdopstillingen: To åbner og to lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce