Storm og højvande rykker Mandø Brugs' jubilumsfest

Ellen Christensen er Brugsuddeler på Mandø. Hun fortæller, at Brugsens 100 års jubilæumsfest rykkes fra søndag til lørdag som følge af højvandet og storm i Vadehavet. Arkivfoto.

Storm og højvande rykker Mandø Brugs' jubilumsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandø Brugs skulle søndag have fejret 100 års jubilæet ved en stor fest. Men festen fremrykkes fra søndag til lørdag, fordi højvandet gør det umuligt at køre fra fastlandet til Mandø på søndag.

MANDØ: På Mandø er borgerne vant til, at vejrets luner i høj grad er bestemmende for mulighederne for at komme til og fra øen i Vadehavet. Således også i den kommende weekend, hvor Brugsen på Mandø havde planlagt en stor fest for sit 100 års jubilæum til at finde sted på jubilæumsdagen, søndag den 17. marts.

- Men vi er nødt til at rykke festen til lørdag, fordi der bliver storm og højvande søndag. Så her bliver det ikke muligt at køre til og fra øen, fortæller Ellen Christensen, som bestyrer Brugsen på Mandø.

Ellen Christensen fortæller, at de havde planer om at udskyde festen til en senere weekend, men det blev droppet, da det lam, som skal bruges som helstegt lam til festen var slagtet.

- Derfor holder vi festen lørdag, og her kan man uden problemer køre til og fra Mandø mellem klokken 13.30 og 18.30, fortæller Ellen Christensen.

Lidt færre

Flytningen til lørdag betyder, at der bliver lidt færre deltagere end ellers planlagt. Der var tilmeldt godt 50 deltagere til den planlagte spisning søndag, men da en del af disse havde lavet andre aftaler for lørdag betyder det, at flere har været nødt til at melde afbud.

- Så jeg forventer, at vi bliver cirka 40 til spisning lørdag eftermiddag, oplyser Ellen Christensen.

I anledning af jubilæet vil medlemmerne af Brugsen på Mandø kunne købe en pose med varer til priser som for 100 år siden. Til en pris på 20 kroner får medlemmerne varer for 220 kroner.

- Det skal være en overraskelse hvilke varer, der er i posen. Men det er varer, som var meget gængse for 100 år siden, lyder det fra Brugsuddeleren på Mandø.

Storm og højvande rykker Mandø Brugs' jubilumsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce