Storkesøen har næsten femdoblet omsætningen

Storkesøen i Ribe har i de senere år undergået store forandringer. Nu er der kapacitet til 128 overnattende personer i hytter og lejligheder samt plads til 70 autocampere eller biler med campingvogne. Foto: Ole Maass.

Storkesøen har næsten femdoblet omsætningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af de seneste seks år er omsætningen steget 4,5 gange, og søen med tilhørende feriehytter, plads til autocampere og ferielejligheder er blevet en god forretning for de tre indehavere.

RIBE: Knud Erik Chrestensen foretrækker at udtrykke sig forsigtigt - på vestjysk.

- Skal vi ikke sige det sådan, at det går ret godt. Så har jeg ikke overdrevet, siger han med et skævt smil. Han sætter ikke tal på, men konstaterer, at siden dengang den 1. januar 2013, hvor de var to par, som i fællesskab overtog Storkesøen ved Ribe, er omsætningen steget 4,5 gange.

Nu er de tre ejere, som hver ejer en tredjedel af selskabet bag Storkesøen.

Knud Erik Chrestensen og hans samlever, Lise Agger samt Anette Kirkegaard. Derudover har de yderligere en fuldtidsansat medarbejder på lønningslisten, og de har seks medarbejdere svarende til halvanden fuldtidsstilling til rengøring af hytter, huse og lejligheder samt en medarbejder ansat i et flexjob.

Og antallet af bookinger fortæller, at de sådan set godt kan udvide endnu mere.

Storkesøen
Storkesøen råder over ti huse med plads til seks personer, ti hytter med plads til fire overnattende personer, tre hytter, som har plads til hver to voksne og to børn samt otte lejligheder med plads til hver to overnattende personer. En overnatningskapacitet til i alt 128 personer i hytter og lejligheder. Derudover er der ved søerne kapacitet til 70 campingbusser eller biler med campingvogne.

I bero

- Men lige nu trækker vi vejret. Vi havde jo planlagt at udvide med yderligere otte hytter ud over de seks nye fire personers hytter, vi netop har taget i brug. Men det projekt har vi sat i bero blandt andet fordi kommunen ikke vil opsætte gadebelysning på Haulundvej, hvilket vi er meget uforstående over for. Vi er trods alt en turismevirksomhed, som skaffer rigtig mange gæster til kommunen, siger Knud Erik Chrestensen.

I de godt seks år de har stået for driften af Storkesøen har de lavet adskillige udvidelser og forbedringer af både søerne og de fysiske rammer, så de nu har kapacitet til i alt 128 overnattende personer i lejligheder og hytter.

Storkesøen har næsten femdoblet omsætningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce