Store byggeplaner hos EUC Vest


Store byggeplaner hos EUC Vest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ESBJERG: EUC Vest, tidligere Esbjerg Tekniske Skole på Spangsbjerg Møllevej, skal over en fireårig periode frem til 2006 både bygge nyt og bygge om for et tocifret millionbeløb.

- Det er nærmere 99 millioner end 11 millioner kroner, siger skolens souschef Knud Østergaard uden at kunne komme det nærmere, da der ikke har været holdt licitation endnu.

Foreløbig er der udskrevet en konkurrence om byggeriet.

Der er tale om til- og ombygninger på i alt 10.000 kvadratmeter, hvoraf to tredjedele er ombygning af eksisterende bygninger.

Byggeriet er delt op i fire etaper: Første projekt er nye omgivelser til servicefagene med ibrugtagen 2004, et nyt teknisk gymnasium i 2005, ny hovedindgang, ligeledes klar til brug i 2005, og endelig et kursuscenter til ibrugtagning i 2006.

I gang til august

</b>
- Byggeriet skal i gang i august 2003, forklarer Knud Østergaard.

Når han taler om en »ny« hovedindgang, er det ikke helt korrekt. Der har nemlig aldrig været en rigtig hovedindgang på skolen.

Det nye tekniske gymnasium hos EUC Vest opføres på grunden, hvor 700 kvadratmeter nedbrændte i april.

Nye omgivelser til htx-eleverne er et gammelt ønske. I dag holder eleverne til i en lejet bygning på skolens grund. Men htx er i vækst, hvorfor der er pladsmangel. Branden gav skolen mulighed for at tænke nyt.

Ændret undervisning

</b>
Foruden pladsmangel, hænger om- og tilbygningsplanerne nøje sammen men ændrede undervisningsformer i retning af mere individuel og projektorienteret undervisning.

- Fremtidens undervisning bliver meget anderledes end i dag. Den vil ikke stille færre krav til de rent faglige kvalifikationer, men oveni skal lægges bedre evner til at samarbejde, til at kunne præsentere et projekt, menneskelige kvalifikationer og så videre, siger Knud Østergaard.

Store byggeplaner hos EUC Vest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce