Støjberg og Holst besøgte Bygma

På billedet ses Inger Støjberg (V), Riad Al Hamdam, Carl Holst (V) samt direktør for Bygma Esbjerg, Michael Bertelsen. Privatfoto.

Støjberg og Holst besøgte Bygma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folketingsmedlem Carl Holst (V) viste partifællen, udlændingeminister Inger Støjberg, gode lokale eksempler på vellykket integration, da de forleden var på rundtur i Esbjerg og omegn.

Flygtninge skal i arbejde og forsørge sig selv, og det viste folketingsmedlem for Venstre Esbjerg Omegnskreds, Carl Holst, udlændingeminister Inger Støjberg (V) gode lokale eksempler på, da de forleden var på rundtur i Esbjerg og omegn.

Det var adm. direktør Klaus Hadsbjerg for Bygma, der tog imod de to politikere og fortalte om arbejdet for at integrere flygtninge på arbejdsmarkedet.

- I Bygma engagerer vi os lokalt i individuelle integrationsprojekter og ansætter flygtninge, hvor det giver mening både for dem og os, siger adm. direktør Klaus Hadsbjerg, der fortalte om ansættelsen af Riad Al Hamdam fra Syrien. Den har vist sig at være en succes, og Riad er - efter en indkøring på lageret - nu ansat i håndværkerbutikken.

Carl Holst pegede under besøget på, at virksomheden gør et vigtigt arbejde:

- Det er vigtigt at fremhæve de gode eksempler på flygtninge, der kommer ud på arbejdsmarkedet og dermed forsøger sig selv, for det er alt andet lige den bedste måde at få flygtninge til at blive en del af fællesskabet. Derfor håber jeg også, at Riads historie kan inspirere andre af ikke vestlig baggrund til at komme i arbejde.

Støjberg og Holst besøgte Bygma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce