Stålfirma på Esbjerg Havn tredobler sit overskud

Henrik Jensen, t.v., overtog i 2017 Nicon Industries Esbjerg ApS fra direktør Anders Hecht-Petersen. I 2018 lavede selskabet et overskud på 15,7 millioner kroner. Arkivfoto: André Thorup

Stålfirma på Esbjerg Havn tredobler sit overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicon Industries på Esbjerg Havn har leveret et kanonregnskab for 2018.

Esbjerg: For knap to år siden overtog esbjergensiske Henrik Rud Jensen aktiemajoriteten i Nicon Industries på Sperlingkaj ved den tidligere fiskerihavn på Esbjerg Havn.

Med ejerskiftet funderedes virksomheden samtidig bredere, så den foruden aktiviteter indenfor offshore vind også skulle have aktiviteter inden på olie- og gasmarkedet.

Selskabets væsentligste aktiviteter har primært været fokuseret på afvikling af forskellige entrepriser, service og mandskabsudleje, ligesom dets aktiviteter er fokuseret indenfor ombygning af skibe, pramme, Jack-up kranskibe og olierigge, samt fremstilling af andre offshorekonstruktioner.

Og det gør Nicon Industries tilsyneladende ganske flot, når man kigger i den årsrapport for 2018, som selskabet netop har indleveret til Erhvervsstyrelsen.

Selskabet oplyser ikke omsætningen, men bruttofortjenesten er steget fra 15 til 31 millioner kroner fra 2017 til 2018, og på bundlinjen er resultatet tredoblet i den samme periode.

Overskuddet fra 2017 på 4,7 millioner kroner er vekslet til et overskud på 15,6 millioner kroner efter skat i 2018.

Egenkapitalen i selskabet, der i gennemsnit beskæftigede 15 medarbejdere i 2018, er herefter på 20,5 millioner kroner.

Henrik R. Jensen var produktionschef i Nicon Industries, da han sammen med projektleder Jens Juul, Sæby, overtog virksomheden fra mangeårig ejer Anders Hecht-Pedersen.

Oprindeligt havde Nicon Industries sin base i Frederikshavn, da man i 2013 besluttede at etablere en afdeling i Esbjerg.

Nicon
Nicon Industries er en ordreproducerende virksomhed med speciale i komplekse og skræddersyede aluminiums-og stålkonstruktioner.Kompetencerne inden for stål og aluminium favner bredt, og de tilbyder professionelle kvalitetsløsninger til en lang række formål og kunder.

De fremstiller blandt andet skibsskrog, skibssektioner og konstruktioner til offshoreindustrien samt stålkonstruktioner i enhver størrelsesorden til en bred vifte af projekter indenfor byggeriet.

Stålfirma på Esbjerg Havn tredobler sit overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce